https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KULTURA

FOTO: Na folklornem festivalu v Beltincih večer tuje glasbe

Beltinci, 27.07.2013 ob 7:30  

Drugi dan letošnjega 43. mednarodnega folklornega festivala je potekal v znamenju tuje glasbe. Obiskovalcem sta se predstavili folklorni skupini FS AKUD Sonja Marinković, Novi Sad in AFS France Marolt, po kulturnem programu pa je sledila zabava s skupino Hay.


V Beltincih med 25. in 28. julijem poteka že 43. mednarodni folklorni festival. Včerajšnji prvi dan je zaznamovalo odprtje razstav Stari radijski sprejemnki in kasetofoni ter Vezenine, ki ju pripravlja Kulturno umetniško društvo Beltinci v sodelovanju s Turističnim društvom Beltinci, petkov večer pa je bil kot že tradicionalno namenjen tuji glasbi.

Obiskovalce sta tako navdušili folklorni skupini FS AKUD Sonja Marinković, Novi Sad in AFS France Marolt, po kulturnem delu pa je sledila zabava ob zvokih skupine Hay, pridne članice in člani Kulturnega društva Beltinci pa so poskrbeli, da nihče ni bil žejen in lačen.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      27.07.2013 ob 11:41 krofaš gost

      dajte bejžite z touf folklorov vsa lejta vse isto samo ka do se pa glavni mastijli pa za šenk pilij .bole dosadne priredijtve nega kak so ciglarski dnevi bujraški in mlinarski ter forklora .

      5 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      27.07.2013 ob 15:46 trninar gost

      Krofaš,što te sijli iti ta tou gledat,doma boj pa krofline jej bimbo

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      27.07.2013 ob 20:26 vinko megla gost

      Marš konji vino ste meli kak kakšna šmarnica no tiralica vejpa što je to meu cigani tej je naj več ja seveda tej majo državno vizitko da majo vse zastonj KMETAVZARI FOLKLORNE BANDE SELJAČKE.

      0 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      27.07.2013 ob 22:19 hački gost

      foj scat odijo babe škramplov si ne perejo te pa testo za langaš vlačijo bedaki pa vse pogejo .pfuj trbelo bi inšpekcijo poslati

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      28.07.2013 ob 0:03 česnek gost

      Tisti, ka nema kulture v sebi, niti kulturnih prireditev ne razmi.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      28.07.2013 ob 2:02 cigo gost

      vinko p.... ti m...... to če bi cigani meli bi bokše ve zglednolo kak pa ta sramota od folklore

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.