https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Dvanajst letna voznica kolesa izsilila prednost

30.07.2013 ob 7:28  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali pet prometnih nesreč. V eni je bila ena oseba lažje v drugi pa ena oseba huje telesno poškodovana. Obravnavani sta bili še dve poškodbi vozila na parkirnem prostoru in dva primera povoženja divjadi. Poleg tega je bilo obravnavanih sedem kaznivih dejanj in ena kršitev javnega reda.

 

V Križevcih pri Ljutomeru je dvanajst letna voznica kolesa v križišču izsilila prednost vozniku osebnega avtomobila. Kolesarka je bila z reševalnim vozilom odpeljana v bolnišnico, kjer je bilo ugotovljeno, da se je pri trčenju huje telesno poškodovala.

S področja kriminalitete je bilo obravnavanih sedem tatvin. V Tropovcih je neznanec iz dvorišča odtujil neregistriran štirikolesnik rdečo – črne barve. Na avtocestnem počivališču je neznanec iz odklenjenega vozila odtujil 1.500 EUR gotovine. V Radvencih je neznanec iz traktorja, kateri je bil parkiran ob gospodarskem poslopju odtujil okoli 70 litrov dizelskega goriva.

Ob 20.05 uri je bil tukajšnji OKC obveščen, da se je v Petanjcih v reki Muri verjetno utopil moški. Z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, se je 77 letni domačin okrog 16.30 ure odšel kopat v reko Muro v bližini naselja Petanjci. Od takrat ni bil več opažen. Takoj po obvestilu so policisti skupaj z gasilci in potapljači začeli z iskanjem, katero še poteka.

Javni red je bil kršen 1-krat na javnem kraju. Kršitelj se je ob intervenciji policistov pomiril in s kršitvijo prenehal.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na pomurski avtocesti. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.