https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

TŠC Trate bo zopet zaživel

02.08.2013 ob 12:17  

Eden izmed največjih večnamenskih športnih kompleksov v Sloveniji bo zopet zaživel.  Gornje Radgonski Turistično-športni center Trate se namreč že nekaj let postopoma ureja. Tako so pred kratkim obnovili nogometna igrišča, sedaj pa načrtujejo še obnovo večnamenske dvorane.


V Občini Gornja Radgona so se namreč odločili za dolgoročno naložbo v pokrite nove večnamenske spremljajoče športne prostore. Projekt, ki je vreden 840.000 evrov, bo občina financirala z kreditom, ki si ga prav zdaj prizadevajo pridobiti po čim nižji obrestni meri, vse ostalo kar je potrebno za izvedbo projekta pa je že pripravljeno, je za Večer dejal župan Anton Kampuš.

FOTO: gor-radgona.si

Tako načrtujejo, da bodo v naslednjih devetih mesecih zgradili slačilnico s tribuno v dveh etažah, s skupno tlorisno površino 990 kvadratnih metrov. Načrt zajema tudi opremo, rušenje starega objekta in postavitev zaščitnih ograj okrog nogometnega igrišča.

Novi objekt bo namenjen uporabnikom vseh športnih površin, z vlaganjem pa želijo zagotoviti športnikom in rekreativcem boljše pogoje ter spodbuditi hitrejši razvoj športa na območju občine in spodbuditi občane k aktivnejšemu športnemu udejstvovanju.

Vir: Večer

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.