https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Pasuljada in Janišperska noč na Janževem Vrhu

Janžev Vrh, 05.08.2013 ob 10:02  

Prvo avgustovsko soboto so na Janževem Vrhu izkoristili za tekmovanje v kuhanju pasulja. Pri gasilskem domu je namreč potekala tradicionalna 12. pasuljada in Janišperska noč.

Že v popoldanskih urah so se odvijale šaljive igre, proti večeru pa se je pričelo pravo zabavno tekmovanje v kuhanju pasulja, na katerem se je pomerilo 13 ekip.

Strokovna komisija, ki so jo sestavljali: predsednik Sebastjan Žitek, vodja kuhinje v Domu starostnikov v Lenartu ter člana Irena Kralj Ajlec in Igor Prelog, so se odločili, da je tokrat najboljši pasulj skuhala ekipa PGD Kapela (Marjan Bračko, Majda Marič, Margareta Hajdenek in Anica Karnet). Drugo mesto je zasedla ekipa Turističnega društva Majolka iz Črešnjevcev (Borut Fras), tretje pa ekipa »Aženski veseljaki« (Darko Felkar, Matej Bratuša in Andrej Bratuša). Vse ostale ekipe so zasedle 4. mesto.

Za dobro vzdušje je poskrbel družinski ansambel Trio Pogladič iz Ivenca pri Vojniku.

Foto in besedilo: Alenka Mihalič

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.08.2013 ob 15:59 gost gost

      Super je blo!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.