https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Turnir na Tišini osvojila NŠ Mura 05

Tišina, 6.8.2013  

Po sobotni zmagi NŠ Mure 05 nad Tišino TVD Partizan, so Muraši v nedeljo premagali še Črenšovce. V tekmi za tretje mesto je Tromejnik premagal domačine.


V sobotnih polfinalnih tekmah sta se pomerila Črenšovci in Tromejnik ter Tišina TVD Partizan in NŠ Mura. Črenšovčani so slavili z 1:0, strelec edinega zadetka pa je bil Graj. Z enakim izidom je slavila tudi Mura proti Tišini, strelec je bil Balažic, kar je pomenilo, da sta se v nedeljski finale uvrstili ekipi Črenšovec in Mure.

"Nova" Mura je v Tišini prikazala precej boljši nogomet kot pred tednom dni v Rakičanu, dosti zaslug za zmago z minimalnim rezultatom 1:0, tudi tokrat je zadel Ivo Balažic, pa je imel izkušeni vratar Aleš Luk.

V tekmi za tretje mesto je Tromejnik premagal Tišino z 2:0.

Končni vrstni red:

1. NŠ Mura 05
2. NK Črenšovci
3. NK Tromejnik G. Kalamar
4. NK Tišina TVD Partizan

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      06.08.2013 ob 11:18 Chico gost

      Čudno, ka se še ne komentira. So bili drugi spletni mediji hitrejši, pa so se ven strošili. Nova Mura bo konkurenčna v 1. MNL kljub novim igralcem. predvsem tistim, keri nedo meli zadosti fizične moči. Do zanimivi derbiji v okolici MS.

      13 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      06.08.2013 ob 13:46 muraš gost

      Čestitke mladi muraši samo tako naprej navijači smo zvami ne dajte se naj se ve kdo je gospodar v Prekmurjo.

      12 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      06.08.2013 ob 14:50 maca gost

      Bravo MURA , tau ge edino vredno v prekmurji

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      06.08.2013 ob 16:17 realno gost

      v medobčinski ligi do komaut špilali, kaj več pa ne bo šlo,edino če jih povabijo kama više te pa itak pa vse spokradnejo funkcionari

      1 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      06.08.2013 ob 17:22 tiger gost

      Čestitke ob zmagi na velikem mednarodnem turnirju. Klub z najbole plačanimi funkcionarami je zmagovalec turnirja. Zdaj si verjetno že izplačujejo denarne nagrade.

      0 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      06.08.2013 ob 20:34 realist gost

      Pozabljate, ka do Črenšovci možen nasprotnik Mure (če bo seveda 1. v medobčinski ligi) v kvalifikacijah za 3. ligo. Črenšovci so bili lani v pomurski ligi 3., torej niti nejso tak slabi.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      06.08.2013 ob 22:55 LFL gost

      Ka pa zdaj anti Muraši seljaki prismojeni nega vaših bednih komentarjev kak te vsi MURI nakladali .čakamo vaše komentare. Da vas slišimo vsevedi nogometni ,, STRUČKOJI ,,

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.