https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GOSPODARSTVO

Prodaja Radenske se bo začela septembra

06.08.2013 ob 13:00  

Predsednik uprave Pivovarne Laško, Dušan Zorko, je napovedal prodajo nestrateških naložb, med drugim tudi Radenske.

 

Prodaja bo potekala prek svetovalca za prodajo, to je banka Unicredit. Proces bo potekal v dveh fazah, najprej zbiranje nezavezujočih nato pa še zavezujočih ponudb, poroča Pomurje.si. Zorko je izrazil upanje, da bi družba obdržala blagovne znamke in delovna mesta. Zanimanje za nakup je izrazila tudi češka družba Kofola, ki je drugi največji polnilec in prodajalec pijač s 700 zaposlenimi. Kljub oteženemu poslovanju pa v Radenski kažejo dobre rezultate, v prvih štirih mesecih letošnjega leta so prodali 27,8 milijona litrov vseh pijač, 5,2 odstotka več kot v enakem obdobju lani in 6,2 odstotka nad zastavljenim planom, še poroča Pomurje.si.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      06.08.2013 ob 16:13 Charlie gost

      Ka mij fse ne vejmo? Voda nan tečej vö z zemle, pa je ne vejmo pretočiti v glaže. Saka čast!!

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.