https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

NŠ Mura 05 bo gostila prvi turnir na domačih tleh

8.8.2013  

Po propadu ND Mure 05 je novoustanovljena NŠ Mura 05 prijavila člansko ekipo, ki bo nastopala pod okriljem MNZ MS. Po osvojitvi turnirja v Tišini pa si NŠ Mura 05 želi zmage še na domačih tleh.

Tako bo klub 11. avgusta organiziral turnir, na katerem se bodo pomerile ekipe NŠ Mure 05, TVD Partizan, NK Serdica in NK Grad. V klubu se zavedajo žalostne usode nogometa v Murski Soboti, ki je največjo škodo pustila pri mladih nogometaših Nogometne šole Mura, v kateri je več kot 160 mladih.

Navkljub vsem krivicam, ki so se v preteklosti zgodile otrokom Murine nogometne šole, jim želijo omogočiti še boljši športni in osebnostni razvoj, kakovostnejšo vadbo, možnost nadaljevanja otrokove nogometne poti v domačem okolju, tekmovanja na dostojni ravni, predvsem pa zdrav razvoj, povezan z gibanjem in športno aktivnostjo v čudovitem in naravnem okolju soboške Fazanerije.

V tekmovalni sezoni 2013/14 so v tekmovalni sistem MNZ Murska Sobota prijavili vse selekcije, tudi člansko, saj samo na ta način lahko zagotovijo kontinuirane prehode mladih in najmlajših v višje kategorije, si zagotovijo delno pokrivanje stroškov iz naslova lastne dejavnosti in poskušajo narediti tekmovalni preboj do tistega nivoja, ki si ga okolje lahko privošči. "Z marljivim delom nam bomo uspelo in tudi z vašo pomočjo bomo vrnili nasmehe na obraze mladih, otrok, ki se podijo za okroglim usnjem pod strokovnim vodstvom in s pristopom, ki te mlade razvija v športne in odgovorne člane naše družbe in okolja."

V nedeljo, 11. avgusta, zato vabijo vse ljubitelje nogometa v Fazanerijo. "Za nov začetek, za nove uspehe! Tudi z vašo pomočjo bomo vrnili našo Muro!"

Razpored turnirja: 1. tekma – ob 13.00: NŠ Mura : NK Tišina TVD Partizan

2. tekma – ob 14.30: NK Serdica : NK Grad

Za 3. mesto – ob 16.30

Finale – 18.30



    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.08.2013 ob 12:15 :) gost

      škoda ka NK Grad pa NK Serdica špilata že prvi krog skuper, ker bi to znalo biti zanimivo finale! ;)

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      08.08.2013 ob 12:20 štajerc gost

      Vsa čast vodstvu, ki vlagate svoj trud v to nogometno šolo. Saj ste dokazali, da ste kljub nevoščljivcem ter zahrbtnim ljudem zmogli ustvariti vse selekcije v tako težkem trenutku. To je dokaz, da bo spet enkrat Mura tam, kjer mora biti. lp

      18 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      08.08.2013 ob 12:43 REN gost

      GE PA JE TE KLUB KERE JE V SOBOŠKI OBČINE ŠPILA V NAJVIŠJE LIGE NK RAKIČAN? STRAJ JIH JE KA BI RAKIČAN BIL GLADKO PRVE :)

      4 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      08.08.2013 ob 13:16 gost gost

      jaki turnir..boga mi..

      7 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      08.08.2013 ob 13:34 nik gost

      Gost stajerc. ...ka ti si clan mure in davles san sebi hvale??? Se vedno ste tak nauri, ka sami sebihvale davlete? Tau je ze stara fora!

      1 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      08.08.2013 ob 13:37 človek gost

      otroci murine šole so itak bili otroci vplivnih staršev keri so muro v drek pripelali. otroci normalnih staršev so pabili v martjancih,rakičanu,veržeju,to pa zato ker se tam ni delala selekcija in je špilo tisti keri je bil dober nej pa tisti od keroga stari je bil vejkša živina pa lopov.

      4 15 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      08.08.2013 ob 13:44 gost gost

      v martjancaj špilajo deca primitivnih staršov, v rakičani tisti keri drugje nemrejo, v veržeji pa so tak štajerci pa z nami nemajo veze

      7 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      08.08.2013 ob 13:47 alek gost

      @REN in zakoj bi mogo biti tu na turniri Rakičan? Saj so pa ti klubi tudi nekak na tom nivoji. Tišina in Serdica v isti ligi. Grad pa eno višje. Torej je Grad praktično ista zadeva kak Rakičan.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      08.08.2013 ob 13:50 gost gost

      Jaz mislim, da je @štajerc lično in personalno g.Danilo Kacjan..veliki umotvor novo nastalih ekip v 1.MNZ Murska Sobota.

      2 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      08.08.2013 ob 14:11 štajerc gost

      gost in nik, toliko v vednost, da sem samo navijač Mure in nimam nič z vodstvom kluba. Upam samo, da bo to vodstvo dokazalo, da niso bili nič krivi do sedaj nastale situacije. To pa morajo sami dokazati! Pa lep športni pozdrav!

      13 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      08.08.2013 ob 14:15 Muraš gost

      Starši samo eno vam povem vsi tisti keri ste odpeljali deco iz MURE ste naredili veliko napako. Če kdo po Sloveniji rabi igralce de se najprej pri MURI oglaso ker tu se otroci največ naučijo to jaz vem iz lasnih izkušen po mojem vnuku.Vse čestitke MRINI šoli.

      23 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      08.08.2013 ob 15:10 gorgonzola gost

      Ceprav se še prvenstvo niti začelo ni, se že ve gdo bo napredoval v tretjo ligo. To bo samo naša Mura iz Murske. Tudi, če bodo na koncu le deveti, bo Mujra šla v višji rang, ker bo tako rekel večni predsednik veliki vidja-big bos Fuhrer Danilo Kacjan. Tisti klubi, ki bodo uvrščeni pred Muro, bo jim Kacjan našel pomanjkljivosti. Eni ne bodo imeli cicibanov u-6 drugim bodo manjkali u8, tretjim u 12, tretjim ne bodo štimale slačilnice, četrti bodo imeli premalo kopalnio ali preslabe tuše, skratka vedno se bo nekaj našlo, da se Muri takoj omogoči vstop v tretjo ligo. Tak, da jim že vnaprej čestitam za preboj v višji rang, ne glede na to, kake rezultate bodo dosegli. Z našo domovino in Kacjanom naprej!!!!!!

      4 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      08.08.2013 ob 15:16 mnz gost

      to je res da bo mura za mlade malo večji magnet od ostalih ,glede kvalitete je pa že drugo ker ti trenerji so isti ali še slabši ali z manj iskušenj kot od ostalih ,prednost je samo v disciplini oz. redni in večjih številu treningov glede mladih ki so odšli pa mislim da niso napravili napake ,tisti ki bodo istopali po kvaliteti bodo vedno zanimivi za boljše klube pa tudi muro .vedno so prihajali igralci od drugod k muri pri kasnejših letih in to kvalitetni ,ne morejo biti vsi igralci kvalitetni ki so začeli trenirat pri 6 letih pri muri ker se z leti sama napravi selekcija-ali se ne najdejo v nogometu ,ali zdravje ali kvaliteta.. lahko pa je tudi za trenutni osip krivo tudi finance ker vožnje od daleč pa čas in še plačila treniranja tudi v zdajšnji s ituaciji ni za zanemarit ..neve če zdaj isto kaserajo kot v prvi ligi.je pa tudi to je res da se pri približno isti kvaliteti forsirajo otroci vplivnih staršev in to že 10-20 let ..je pa tudi mura izgubila zaupanje med vsemi in nekateri ne vidijo nekšne lepe prihodnosti in rajši usmerijo prihodnost v šolo ker z nogometom ne boš mogel živeti kar se vidi na naših upokojenih igralcih ...........

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      08.08.2013 ob 15:23 viola gost

      Najbol sn ponosn da lahko edino v SV sloveniji vzgajamo dober nogomet NK mura in NK Maribor sta dokaz za to. Upam, da barabe, ki so uničile vaš ponos in ponos Slovenije pošteno plačajo (Upam,da z Binetom Kordežem v isti sobi)

      13 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      08.08.2013 ob 15:24 niko gost

      To hujskanje pa nabijanje kdo je kdo je tak bedno da bole nemre biti,če so si lidje zadali cilj ka rejšijo to burlesko ka so jo predhodniki napravili pa spokradnoli Muro jim želim samo dobro vodenje toga kluba pa nej važno što je odkec če je štajerc,goričanec ravenec ,cigan ali keri drugi glavno ka so pošteni

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. prekmurjerepublika
      08.08.2013 ob 15:41 prekmurjerepublika

      @ gorgonzola Mura nede mogla napredovati kak 9. v 3 ligo, rejsan ne boj tak smešen in primitiven. San pa gvušen ka de si mura sama pridobila pravico do 3 lige z 1. meston. Ajmo mura.

      11 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      08.08.2013 ob 15:41 meeeeeeeeee gost

      1. Turnir so priredili in sami sebi omogočili nastop v finalu in, da bodo imeli več časa do finala. 2. Banda topičova pokvarjena v nogometni šoli, dela že 2.leti. Ustanovili so svoje ŠD, pa povedali, ka so nej vejzani na razpad članov in bodo še naprej igrale vse njihove selekcije na najvišjem nivoje. 3.To je bijla samo zgodba za starše, ka so plačevali vadnino in skrbeli za njihove plače. 4. Na konce pa od njih miljon izgovorov o ubogih otrocih, ka se njim je zgodila krivica in bla, bla, bla........ Vaš edini cilj je vlejčte pejneze za svoje plače. Naj mi nešče povej, ge bi tau njihovo ''strokovno'' vodstvo tak dobro bilau še ger plačano. Odgovor je NINDREK. Zatau bi mogli prijte v klub lidgej, kere so še nej nigdar bili povejzani s klubom. Če ste nej Hidiča pistili za predsednika, te se vijdijo na daleč, ka špilate dobro igro za sebej.

      2 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      08.08.2013 ob 15:45 pokal gost

      Prosim, če pokal podelijo Štihec, Topić in Štivan. Velika trojka soboškega nogometa.

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      08.08.2013 ob 15:48 fery01 gost

      Bravo gost Viola po dolgem času en realen komentar ker se mi zdi da tu komentirajo samo tisti ki so škodoželjni in ki se malo spoznajo v šport nikakor pa ne nogomet.Vsakdo se lahko postavi v vlogo trnerja ki mora delati z 15 ali 20 otroki ki so vsak po svoje razpoloženi ki so vsak po svoje poredni nagajivi in je treba sestaviti vse to jim prisluhniti in delati z njimi.Najdejo se tudi starši ki mislijo da je njihov sin z največ talenta in vse to mora trener ki dela z mladimi tolerirati in jih vzgajati.Vsaka čast večina staršev ki razumejo delo in ki vejo kaj hočejo za svojega otroka in z takšnimi je lahko delati. Lepo prosim da tisti ki nimate pojma in znate samo kritizirati stopite zraven in pomagate delati pa boste videli kako lahko je tem trenerjem z malimi nedobudneži in kako lahko jih je obvladati ali pa če že nič drugega bodite tiho bo več vredno

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      08.08.2013 ob 15:49 BOSS SOBOŠKOGA FUZBALA gost

      Što je kralj soboškoga fuzbala, što dela, ka ščej,........ Kacijan

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      08.08.2013 ob 15:52 bg gost

      fery01 ,tij si znankar velke trener

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      08.08.2013 ob 16:02 ups gost

      če de ta mura prva v mnz, si kurca fkraj vrejžen!

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    23. gost
      08.08.2013 ob 16:03 gost gost

      @štajerc, če si navijač mure, potem ziher nisi Štajerc, ker to dvoje enostavno ne gre skup, vsaj v nogometnih krogih ne. Edino če so te Štajerci nagnali, pa se jim tako maščuješ, potem si ti edini na kugli zemeljski Štajerc, ki ne navija za svoj sveti klub Nk Maribor. Vstreli se,bizgec frdamani, pa nam ne delaj sramote z takim nick name.

      1 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    24. gost
      08.08.2013 ob 16:07 človek gost

      gost MURAŠ, keri je pa te tvoj vnukec? mogauče se je tak dobro nafčo ka zdaj v Avstriji v peti ligi špila? keri je pa te daleč prišo z Mure?

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    25. prekmurjerepublika
      08.08.2013 ob 16:57 prekmurjerepublika

      @ človek keri je daleč prišo z mure? bohar špila v 1 postave pre maribore, lotrič v kopre, janža in kous v domžalaj, kurbus pa v zavrče. Vsi našteti so v 1. postave. Maruško je šao v 1. slovaško ligo. In še in še bi lejko naštevale.

      12 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    26. prekmurjerepublika
      08.08.2013 ob 17:03 prekmurjerepublika

      @ ups, rejsan de vas lejko klube v 1 soboškoj lige sran, da do vas 16 letnike bile. Ale vrvlite, ka do vas

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    27. gost
      08.08.2013 ob 17:33 čak noris gost

      zaj nede nišče kradno ker do se dokaj mali penezi obračali...kda do pa slučajno pali kakše velke pare, te de se pa to pali vidlo :D

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    28. gost
      08.08.2013 ob 18:40 prekmurjerepublika12 gost

      moj kurav do oni bili

      0 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    29. gost
      08.08.2013 ob 19:24 SRAMOTA gost

      Sram me je to prebirati. Ne morem verjeti, da se ljudje, ko so anoninmni spustijo tako nizko. Najprej se predtsvite in potem pišite podle komentarje. Kje jaz živim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    30. gost
      08.08.2013 ob 22:04 ćlovek gost

      gost prekmurje republika ka mogoče ti temu praviš dober fuzbal ka se v Sloveniji špila? pojma nemaš ka je fuzbal. nekši Koper pa Maribor pa slovake pa daj ne seri.

      0 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    31. gost
      09.08.2013 ob 6:53 štajerc gost

      @gost, ja pa sem štajerec, pa tudi za MURO navijam in tudi kakšno tekmo v MB grem pogledat, kje pa piše, da moram biti doma v MB okolici? Mogoče sem iz Radencev, Radgone, Ljutomera, ... Ti se pa rajši izseli iz prekmurja, da ne boš več blatil MURE!

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    32. gost
      09.08.2013 ob 7:55 Zoran gost

      Fery 01 ti pojma nimaš....ča je klub odlično organiziran ne more 1 trener delati z 15-20 otroci!!!!Optimalno je cca 10 otrok na trenerja...potem se vidi kvaliteta dela. Pa še nekaj: NŠ Mura 05 ima uspehe pri mlajših selekcijah zaradi množice izvrstnih nogometašev, kateri prihajajo iz drugih sredin (Čarda, Veržej, Beltinci...) in ne zaradi njihovih trenerjev, kater so zgolj povprečni ali pa še to ne!!!

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    33. gost
      09.08.2013 ob 8:17 fery01 gost

      Ko čitam vse te komentarje me nekam pritisne kajti vidim da se je najboljše vzdržati vseh komentarjev in ne iti z vami pametnimi v dialog. Zasnima me če bi kateri od vas delal z mladimi in imel vsaj malo uspehov kako bi mu bilo ko vsepovprek mlatite in blatite. Najbolj boleče je pa ko so vam napoti Štajerci in še drugi nikakor ne morem razumeti današnje mladine ki živite v novi državi in smo eden narod vsi ste vzgojeni kot Slovenci in sedaj so vam napoti nekateri.Kar se tiče vzgoje mladih je zelo verjetno ko več teh starejših trenerjev ne bo tudi nogometa vsaj tako kvalitetnega ne bo ker vi mladi samo kritizirate ko je pa treba kaj narediti pa rep med noge in gas ja takšni ste na žalost.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    34. gost
      09.08.2013 ob 8:22 lili gost

      Prleke Štajerci niso nikdar meli za svoje, ta ka @gost, telko bi že moral vedeti, zato Prleki navijajo za muro, saj pa denok za nekoga morajo navijati, nemremo jih kraj pošikavati, tudi oni so ljudje.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    35. gost
      09.08.2013 ob 8:28 B"pono gost

      Je pravo mali pejnezi obračali, pa nedo kradnoli. Pa ti znaš kelko so plačani trenerji mlajših selekcij v Muri? Če ti povem te na rit vrže!!! Baje 20 na kvadrat????

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    36. gost
      10.08.2013 ob 11:25 eden gost

      @b"pono-POVEJ,ČE ZNAŠ,ČE NEJ PA NE PIŠI !

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.