https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Pomurec.com je upihnil že tretjo svečko

10.08.2013 ob 9:00  

Spletni portal www.pomurec.com je z delovanjem začel 10. avgusta 2010. Danes kot uveljavljen pomurski spletni medij, ki prevzema vodilno pozicijo, praznujemo tretji rojstni dan.

Ob tej priložnosti se vsem obiskovalcem zahvaljujemo za zaupanje, ki ste nam ga doslej izkazali. Še naprej se vas bomo trudili oskrbovati z aktualnimi informacijami, zanimivimi zgodbami in še bolj zanimivimi ljudmi. Obenem vas vabimo, da nam posredujete kritike, informacije in zanimivosti, ki jih morda spregledamo.

Pomurec.com iz leta v leto povečuje branost

V prvem letu delovanja smo zabeležili 1,1 milijonov ogledov strani, od tega je bilo 200 tisoč unikatnih uporabnikov, ki so po portalu kliknili 3,5 milijonov krat.

Že v drugem letu so začele številke naraščati, tako smo zabeležili že 3,4 milijonov obiskov, od tega skoraj 415 tisoč unikatnih uporabnikov, ki so po portalu kliknili 18 milijonov krat.

V tretjem letu smo zabeležili že 3,8 milijonov obiskov, od tega 685 tisoč unikatnih uporabnikov, ki so po portalu kliknili 54 milijonov krat.

Samo v letošnjem letu beležimo že 2,4 milijonov ogledov, od tega 440 tisoč unikatnih uporabnikov, ki so po portalu kliknili 35 milijonov krat.

Največja facebook skupnost v Pomurju

Pomurec.com se lahko pohvali tudi, da ima na socialnem omrežju Facebooku največjo pomursko skupnost, v naši družini nas je že preko 12.400 oboževalcev.

Zvestobo bomo tudi obdarili

Za naše zveste bralce bomo tako kot vsako leto priredili tudi nagradno igro, v kateri je več raznovrstnih nagrad - od tradicionalnih Pajdojevih hamburgerjev, do kopalnih kart in darilnih bonov. Spremljajte nas, nagradna igra se bo pričela v ponedeljek.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      10.08.2013 ob 11:32 prekmurc gost

      vse najboljše

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      11.08.2013 ob 9:38 mirko gost

      Vse naj naj.. pa ka se vred zemete

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      13.08.2013 ob 9:44 zip gost

      Čestitke, ste definitivno boljši od sobotainfo.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      13.08.2013 ob 9:48 kmica gost

      deluje troje let.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. mitjek
      13.08.2013 ob 13:07 mitjek

      tri leta

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.