https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Je tujec na Pincah plačal s ponarejenim bankovcem?

 

V preteklem dnevu so policisti na območju Pomurja obravnavali eno prometno nesrečo, štiri kazniva dejanja, devet kršitev javnega reda in miru, štiri povoženja divjadi in pridržali enega kršitelja.

 

S področja kriminalitete so obravnavali tatvino registrskih tablic v Dobrovniku in tatvino goriva na bencinskem servisu na avtocesti pri Murski Soboti.  Na Pincah je tujec poskušal vnovčiti bankovec za 20 EVR za katerega se sumi, da je ponarejen. Bankovec je bil zasežen in bo poslan na ekspertizo. V Ljutomeru je neznanec poškodoval parkiran osebni avtomobil na katerem je povzročil za 1000 EUR materialne škode. Ker je čas dopustov, ki ga storilci kaznivih dejanj pogosteje izkoriščajo za vlome, rope, tatvine in druga kazniva dejanja, vse naprošajo in pozivajo, da v primeru opažanja sumljivih oseb, ki z svojim obnašanjem, ravnanjem, izgledom ali zadrževanjem na določenem kraju vzbujajo sum, da so ali bodo izvršili kaznivo dejanje o tem nemudoma obvestite najbližjo policijsko postajo ali pokličete na telefonsko številko 113. Javni red in mir je bil kršen šestkrat v zasebnih prostorih in  trikrat  na javnih krajih. Kršitelj, ki je  nadaljeval s kršitvijo v zasebnem prostoru je bil pridržan.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes opravljali na območju Murske Sobote.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.08.2013 ob 9:20 palko pravi. gost

      trbej malo oprejti oči ges ne razmen zakoj policija ne okrepa proti madžaran ka samo odijo po parcelaj kak če bi njihove bilij in malo zaostrili prehode nej ka šteri tuji državljani prihajajo v našo dražavo z spoštovanjem in po pravi pouti te na tiste se policija spravi ka se cela evropa smegej kakšne izurjene policaje mamo.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.08.2013 ob 15:31 plavi gost

      nega več mejnih prehodov z madžarsko.........ka ste pa volili, ka idemo v evropo.........zaj je mađar enakovreden nam slovencem

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.