https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

POM NOGOMET: Nova zasedba ND Beltinci igralsko močnejša kot lansko leto

Beltinci, 21.8.2013  

Danes nadaljujemo s predstavitvami pomurskih klubov, ki tekmujejo v 3. SNL - vzhod. Tokrat bomo predstavili ND Avto Škafar Beltinci, ki je lansko sezono doseglo četrto mesto.

Priprave so potekale pod vodstvom trenerskega tima, ki so ga sestavljali Goran Gutalj (glavni trener), Dario Vrdjuka (kondicijski trener), Dejan Nemec (trener vratarjev) in Peter Gruškovnjak (pomožni trener). S pripravami so začeli že 8.7.2013 in so potekale v domačem okolju, kjer ni bilo posebnih težav.

FOTO: Facebook

Klub so zapustili Danilo Šiško (branilec), Jan Zelko (napadalec), Milko Kovač (napadalec), Leon Šeruga (branilec) in Luka Pejnovič (zvezni igralec).

Novi igralci, ki bodo v naslednji sezoni nosili rumeni dres pa so Dejan Sreš (napadalec), Amadej Maroša (napadalec), Mitja Šemen (napadalec), Denis Horvat (obrambni igralec), Jure Škaper (napadalec), Jan Hartman (zvezni igralec), Gregor Pavel (obrambni igralec), Jure Virag (zvezni igralec), Gregor Balažic (obrambni igralec) in Matej Tkalec (zvezni igralec).

V klubu so mnenja, da je nova zasedba igralsko močnejša kot lansko leto, vendar bo potreben čas, da se nova ekipa spozna in uigra na raven, katero je sposobna. »Moramo poudariti, da smo strmeli za igralci predvsem iz domačega okolja, od katerih se pričakuje, da se bodo borili za barve domačega kluba«, so še povedali iz UO ND Beltinci.

Cilji ND Avto Škafar Beltinci (nov pokrovitelj kluba) so primerni igralski zasedbi in ambicijam kluba, to je od prvega do petega mesta. Vse kar bo pod petim mestom pa je pod pričakovanji.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.08.2013 ob 9:49 Marjan gost

      Po mojem mnenju prvi kandidat za prvaka lige.

      37 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.08.2013 ob 12:07 malomorgen gost

      do zdaj je še vse generalne sponzore beitinec vrag vzel(potrošnik,agroservis;pa tudi dosta manjših) bo avto servis škafar naslednji?

      5 25 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      21.08.2013 ob 13:28 Beltinci gost

      JURE Škaper!!

      27 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        10.02.2019 ob 11:45 Renkovci gost

        Ole ole ole ole ole ole ol ole ole ole ole ole ole ole ole ole ole ole ole ol ole ole ole ole ole ole ole ole ole ole ole ole ol ole ole ole ole ole ole ole ole ole ole ole ole ol ole ole ole ole ole ole ole ole ole ole ole ole ol ole ole ole ole ole ole ole ole ole ole ole ole ol ole ole ole ole ole ole ole ole ole ole ole ole ol ole ole ole ole ole ole ole

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      21.08.2013 ob 15:27 Toporišič gost

      Strmeli so za igralci ... ha ha!

      2 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      21.08.2013 ob 17:25 marko gost

      Beltinčare rejšte se Gutalja, ka de klub bankrotejro. Tej človek nindrek nej mel poštenih namenov. Golmane pa trenejra Nemec, kere je po poslovilni tekmi začel v Kobilje braniti. Za crknite ha,ha,ha,....

      2 17 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      21.08.2013 ob 20:22 PREKMURSKI ZET gost

      V Beltincih se je od nekdaj igral kvaliteten nogomet. Tej ekipi želim iz srca preboj v II. ligo. Upam, da bo denar. Gremo dečki, gremo trener, gremo uprava postopoma korak po korak nazaj v I. ligo, kamor Beltinci sodijo! http://www.youtube.com/watch?v=Cf8pBxW0BjY

      21 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      21.08.2013 ob 22:54 jp gost

      povejte mi kdo je glavni sponzor, pa vam povem kako daleč bo prilezel beltinski fuzbal. pa to velja za vsak klub. navedeno potrjuje primer Zavrč.

      1 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.