https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

POM NOGOMET: Odranci - v novi sezoni pričakujejo hudo konkurenco

Odranci, 22.8.2013  

Danes nadaljujemo s tretjim sklopom predstavitev pomurskih klubov, ki tekmujejo v 3. SNL - vzhod. Tokrat bomo predstavili Odrance, ki so v lanski sezoni dosegli odlično drugo mesto.


Predsednik Odrancev Branko Ferenčak nam je zaupal, da so »priprave potekale normalno brez kakršnihkoli zapletov, se pravi po planih, ki smo si jih zadali v klubu. Ker je zelo razveseljivo, sploh če pomislimo na spomladanske priprave«.

Odigrali so nekaj prijateljskih tekem, kjer se je dalo videti, kako je ekipa pripravljena in v kakšni kondiciji je. Odigrali so prijateljske tekme z ekipami Črenšovci, Simer Šampion, Polet Sv. Martin na Muri, Maribor Mladinci, Podvinci ter finale pokala MNZ Lendava z ekipo NK Turnišče, ki so jo dobili z rezultatom 5:0. Včeraj pa so odigrali še tekmo 1. kroga Pokala Slovenije z ekipo iz Šmartnega 1928. Z rezultati prijateljskih tekem so zadovoljni, vendar bo šele v prvenstvu vidna prava kvaliteta ekipe.

FOTO: nk-odranci.com

Klub so okrepili napadalca Mitja Botjak (Rakičan) in Denis Vogrinec (Ljutomer), vezna igralca Damir Kocbek in Tadej Bogdan (oba Ljutomer) ter obrambni igralec Saša Levačić (Nafta).

Klub pa so zapustili obrambni igralec Jure Gönc (Avstrija), bočni igralec Aleksander Horvat (Turnišče) ter napadalca Dejan Sreš (Beltinci) in Jernej Tkalec (Avstrija). Pridružili so se jim tudi domači mladici Florjan Raduha (vratar), Dejvid Smej (napad) in Jure Vegič (bočni). Računajo pa tudi na čimprejšnjo vrnitev v ekipo Nikole Tompa, ki okreva po poškodbi.

»Mi smo prepričani, da imamo boljši igralski kader kot v prejšnji sezoni, vendar so rezultati odvisni od marsikaterih dejavnikov. Novi igralci so dobrodošli za ekipo, v ekipo prinesejo nekaj svežine ter nova pričakovanja«, nam je o sestavi letošnje ekipe povedal Ferenčak.  

V novi sezoni pa pričakujejo hudo konkurenco predvsem med pomurskimi klubi, saj menijo, da je liga zelo izenačena in vsak lahko premaga vsakega. Računajo na uvrstitev v zgornji del lestvice in verjamejo v ekipo, ki so jo sestavili, da bo upravičila njihova pričakovanja. Vsaka tekma je poglavje zase in upajo, da ne bo prišlo do kakšnih nepričakovanih poškodb in da bodo prvenstvo korektno odigrali. »Počakajmo pa na začetek prvenstva in po nekaj kolih bomo videli kje je naše mesto v 3 SNL vzhod«, je svoj pogled na novo sezono sklenil predsednik kluba.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.08.2013 ob 12:49 CUZEK gost

      SAMO TAK NAPREJ.....

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.08.2013 ob 15:18 ooo gost

      Odranci, Drava, Beltinci, Dravinja. To so moštva za prva tri mesta. Za izpad se borijo :Čarda(2x), Bistrica, Grad,

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      22.08.2013 ob 16:35 ... gost

      odranci :)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      22.08.2013 ob 21:27 mafija gost

      000... ti se boriš za preživetje butalec

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      22.08.2013 ob 22:51 re gost

      mafija@ Tij si verjetno iz čarde. Ampak realnost je takšna. Če do pomladi čarda nabere 5 točk pojen klobuk. Pa nej ka bi mislo ka san proti čardi. Enostavno nema igralskega kadra ka bi se enakovredno kosala z ostalimi ekipami.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.