https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

POM NOGOMET: NK Rakičan - cilj je ustvariti ekipo za daljše obdobje

Rakičan, 22.8.2013  

Kot naslednjega v sklopu predstavitev pomurskih ekip v 3. SNL predstavljamo NK Rakičan, ki je v lanski sezoni sicer osvojil predzadnje mesto, a z izstopom Dravograda dobil novo priložnost.


NK Rakičan je začel priprave 12.7.2013 z novim trenerjem Francem Cifrom. Priprave so potekale na glavnem in pomožnem igrišču v Rakičanu. Igralci so trenirali pet do šest krat tedensko in odigrali 7 pripravljalnih tekem.

FOTO: youtube.com

Klub so zapustili Mitja Botjak, Marko Bagari, Sebastijan Piberčnik, Sebastian Rajnar, Grega Vurcer, Leon Halas, Mitja Špoljarić, Matej Tkalec, Alen Nemec in Valter Kutoš. Njihova mesta so zapolnili Sandro Zadravec (bočni igralec), Sašo Kociper (napadalec), Jure Gregor (vezist), Tomislav Horvat (bočni igralec), Tadej Jančar (vezni), Alen Jančar (vezni) in Uroš Kos (bočni igralec).

V klub so pripeljali mlade, perspektivne igralce, kateri so se pridružili sedanji mladi ekipi. Igralci ob novem trenerju spoznavajo novi način treniranja, tako da trenutno ne morejo oceniti ali je kader slabši ali boljši, vendar ob velikih izkušnjah novega trenerja upajo na boljše rezultate glede na prejšnjo sezono.

Cilj kluba je ustvariti ekipo za daljše obdobje, katera bo igrala moderen in napadalen nogomet. V prvem planu je obstanek kluba v 3. SNL Vzhod in ustvariti dobre pogoje treniranja za člansko ekipo ter v prihodnosti iz domačih mlajših selekcij ustvariti igralce za prvo ekipo.

Rakičan nima finančnih sredstev kot drugi klubi v 3. SNL, zato si zastavljajo cilje na realnih tleh. Prav tako ima njihov klub najmanjši proračun v ligi, zato je večina igralcev domačih in vzgojenih v njihovih mlajših selekcijah.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.08.2013 ob 16:07 gero gost

      Tako je ,vse se dela na mladih,zato pa privrženci nogometa:NE BRUKAJTE MLADIH NOGOMETAŠEV IN VRATARJEV,AMPAK JIM DAJAJTE VEČ VZPODBUDE Z POZITIVNO BESEDO IN Z VSPODBUJANJEM NA TEKMAH IN TRENINGIH. LP

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.