https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Jenamena četrtek s Poredošovin Janošon, skupino Ethnotrip in Jenamena športniki

Črenšovci, 23.08.2013 ob 7:30  

Četrti dan na festivalu Jenamena v Črenšovcih je znova ponudil marsikaj zanimivega.


V gledališču na prostem se je sinoči v vlogi Poredošovega Janoša predstavil Miha Horvat. Potem ko so se obiskovalci nasmejali tegobam in prigodam ostarelega kmeta in vinogradnika, je Jenamena oder pripadel skupini Ethnotrip, ki so obiskovalce z ljudsko pesmijo popeljali širom po Evropi.

Nato pa so svoje mesto na odru dobili športniki iz občine Črenšovci, ki so uspešni tudi v mednarodnem merilu. Zbranim so se predstavili nogometašica Mateja Zver, rokometašica Laura Gerič, atletinja Miša Horvat, namiznotenisač Tomaž Roudi, rokoborec Niko Horvat in strelec Žan Kelenc.

Obiskovalci so se lahko poveselili tudi ob zvokih ansambla Power, poleg stalne kulinarične ponudbe pa so organizatorji ta večer zbrani ponudili tudi domače krapce.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.