https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Lidl bo v Maximusu odprl svojo drugo trgovino v Murski Soboti

Murska Sobota, 23.08.2013 ob 11:00  

Na uho nam je prišla informacija, da v prostorih propadle trgovine Technomarkt v NC Maximus potekajo preureditvena dela in da naj bi tam v prihodnosti bila trgovina Lidl. Od slednjih konkretnega odgovora, če to drži ali ne nismo prejeli, smo pa dobili potrditev s strani Maximusa.

Konkurenca med trgovci v Murski Soboti se bo še zaostrila. Že zdaj iz tedna v teden tekmujejo s številnimi akcijami ter tako privabljajo nakupovalce, po naših informacijah pa bo v največjem pomurskem mestu zaživela še druga Lidlova trgovina. Le-ta naj bi bila v nakupovalnem centru Maximus v prostorih propadle trgovine Technomarkt.

Da bi preverili, če so naše infomacije točne, smo se obrnili na Lidl Slovenija in dobili naslednji odgovor: "V družbi Lidl Slovenija nadaljujemo z izjemno uspešno rastjo iz preteklih let, posledično pa še naprej krepimo našo prodajno mrežo. Podrobnejših informacij o lokacijah in datumu otvoritev vam trenutno še ne moremo posredovati, lahko pa potrdimo zanimanje za nadaljnjo širitev na širšem območju Murske Sobote."

Lidl v Maximusu naj bi svoja vrata odprl novembra letos

Kjer je dim, je tudi ogenj. Potrditev, da naj bi Lidl res v prihodnosti imel trgovino v Maximusu nam je potrdil Iztok Polanič. "Informacija drži. Sedaj opravljamo pripravljalna dela, da pričnemo s predelavami ko pridobimo vsa ustrezna dovoljenja. Odprtje trgovine se planira za mesec november 2013," nam je povedal mlajši od bratov Polanič.

Lidl postaja vse bolj priljubljen med Pomurci

Lidl ima največjo trgovsko mrežo na stari celini, saj imajo trgovine v več kot 20 evropskih državah, vse bolj pa je priljubljen tudi med Pomurci, kar so nam potrdili iz Lidla Slovenija. "Obiskanost Lidlovih trgovin v Murski Soboti in drugje po Pomurju, torej v Lendavi, Gornji Radgoni in Ljutomeru, se stalno povečuje, slednje pripisujemo predvsem krepitvi zaupanja in zadovoljstva kupcev, ki prisegajo na Lidlove blagovne znamke in naše standarde kakovosti ter Lidlovi zavezi po zagotavljanju najugodnejšega razmerja med ceno in kakovostjo," so dejali o nakupovalnih navadah Pomurcev v Lidlu.



Projekt Hofer 2 ponovno stoji

Lidl pa ni edina diskontna trgovina, ki načrtuje širitev na območju Murske Sobote. Zraven Agroservisa že nekaj let načrtujejo izgradnjo tudi druge Hoferjeve trgovine, vendar pa gradbišče, ki je že dvakrat zaživelo, znova miruje.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. Chevapcic
      23.08.2013 ob 11:47 Chevapcic

      .. genialna poteza Lidla!

      12 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      23.08.2013 ob 11:56 RobinHood gost

      S tehničnimi trgovinami je itak problem. Tehnično stvar kupiš tu in tam. Mogoče nekaj krat letno, ali še to ne. Hrano pa rabimo vsak dan. Zato trgovine, kot je Lidl, Hofer in podobne laufajo. Četudi je zelo malo denarja, se ga najprej da za hrano. Potem je vse drugo, če še kaj ostane. Je pa to dobra poteza za tiste, ki hodijo v Lidl, da se ne bodo rabili voziti čez vso Soboto. Samo še Hofer naj odpre zraven Maximusa. In naj se končno naredi cesta do Tišinske.

      16 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      23.08.2013 ob 12:48 sobočanka gost

      Uh, to bo pa fino za prebivalce Pušče, da jim ne bo potrebno najemati in plačevati taksijev za prevoz do LIDLA.

      14 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      23.08.2013 ob 12:52 gost gost

      Hofer se lahko skrije pred Lidlom, tako kot po kvaliteti artiklov, tako po prijaznosti osebja do strank, to se vidi po prometu in polnem parkirišču pred trgovino Lidl. To govorim za mesto Lendava,za druga mesta ne vem.

      20 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      23.08.2013 ob 13:15 anti gost

      že pa bouta ...

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      23.08.2013 ob 13:50 soboški gost

      Ka pa kakšna proizvodnja z normalno plačo in 2000 zaposlenimi????????????? Nikoli v soboti Dokler do osebni interesi prevladali v našoj preljuboj Sloveniji

      14 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      23.08.2013 ob 14:54 Irena gost

      Uhhh kaksa kriza!!!.... samo za koga???

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      23.08.2013 ob 15:08 nik gost

      Še ena trgovina za rajo. Ka do socialni meli kaj za delati medtem ka tistim keri delamo država kraj pejneze gemle! Pa tau je potem normalna država!

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      23.08.2013 ob 15:14 mertka gost

      jooj prekmurci dragi končno se nekaj dogaja van že pa ne paše

      7 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      23.08.2013 ob 15:53 nik gost

      gost - mertka ka si blesava??? trgovine se odpejrajo ,socialni problemi pa naraščajo!

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      23.08.2013 ob 21:36 bono1 gost

      Itak je ta velik prostor zdaj prazen in nimam nič proti, če bo not res LIDL. Bo tudi v tem koncu lažje dostopen.

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      23.08.2013 ob 21:44 gost gost

      Odzadaj za agroservison tan pri tehničnih pregledih pa ma hofer že dvej leti ograjeno parcelo pa postavleno zidarsko kučico zidati so pa še nej začnoli. Očitno jin rejsan v lidilni boukše ide.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      23.08.2013 ob 23:28 wewe gost

      zakoj bi paulek špara lidl audpro?... Pa nešče je cigane omejno, pa nemajo cigane nekšno foro s šparon? Ka lejko samo tan kujpijo, oz. ka se del podpore špare nakaže pa za tiste pejneze tan spokupuvlejo? Ka so kao pejneze kere so daubile za deco nej za geste dale(deca lačni bilij) ampak tak ta trošile...

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      23.08.2013 ob 23:35 kajeproblem gost

      @nik Ka je zaj tu problem če se trgovina odprej? Trgovina neje slovenska tau je prvo, nemce če majo pejneze se naj širijo pa odperajo baute, ka te tau nan, + toga pa de kakšneh 10+ trgovcov zaposleneh, oz. daubilo slujžbo... Taka ge boga je zaj problem ka se bauta odprla? Neje baukše ka nekšna rejdna firma odprla ka de dokaj stabilno pa ka do lidgej en čas delale, kak pa ka nekšen privatnik proba srečo, pa po 4 mescaj zaprej ( kak sakša drujga bauta v maximuse, pa še ene baute z copatame v maximuse nej trbej ale pa cotame tau smo se znankar na jasnon) Pa ka bi se te naj po tvoje odprlo? ( če zaj što povej mekdonalc je tak v kurce)

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      24.08.2013 ob 1:21 legenda gost

      Nej samo trgovine daj privlečte neksne firme ka de narod mel delo. Nej ka ov glavni samo neksne provizije sče meti te pa vsi odidejo. Zna se sto

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      25.08.2013 ob 9:15 bumbar gost

      kdo pravi, da narod dnara nema,zakaj pa so te vse trgovine pune,dan za dnem?Eh lidl samo naj pride, on je zakon!!!!!

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      25.08.2013 ob 9:39 brečač gost

      posledično se zaposli par lidij, ka je tu slabo? s tem je menje socialno ogroženih!

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      27.08.2013 ob 9:14 lendavčan gost

      Sem zvesti Hoferjev kupec in navdušen nad kakovostjo izdelkov.Osebje v Lendavi mi je vedno prijazno priskočilo na pomoč,saj sem invalid .Tako,da se ne strinjam s trditvijo someščana.Sem pa že imel zelo negativne izkušnje v Lidlu.Bodimo veseli,da imamo. toliko trgovin,tako,da se lahko vsak sam odloči,kar mu odgovarja.Zame so Hoferjevo sadje in njihovi bioizdelki izvrstni.

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      30.09.2013 ob 12:17 teja gost

      Iščejo mogoče tudi kakše delavce????? :)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      16.11.2013 ob 8:50 anica gost

      Lepo bi bilo če bi tako kot odpirajo trgovine odpirali delovna mesta

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.