https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

OSTALI ŠPORTI

DUT: Slovenci v ospredju

Murska Sobota, 23.8.2013  

Ob 16:00 so se tekmovalci dvojnega ultra triatlona pognali v soboško jezero. Med njimi tudi trije Slovenci: Ervin Pust, Matej Markovič in Leni Fafangel. Slednja sta bila v začetnih krogih vodilna.

Pred štratom je tekmovalce blagoslovil bakovski župnik Robert Smodiš, potem pa je šlo zares. Domačin Dušan Fister se tekme kot tekmovalec ni udeležil, saj je za pol leta premlad. Kot sam pravi, pa tudi ni najbolj telesno pripravljen, saj se je nedavno vrnil s triatlona. Manjka tudi češka favoritka Sarka Koblova, ki je zadnji dan staknila virozo in z velikim razočaranjem morala odpovedati nastop. 

V 25 stopinj celzija ogreti vodi čaka tekmovalce slabih 8 kilometrov plavanja, prvega plavalca v cilju pa pričakujejo po dobrih dveh urah, nato se bodo hitro preoblekli v kolesarsko opremo in zajahali svoja kolesa. Prekolesarili bodo 360 kilometrov, kar je dlje kot od Hodoša do Kopra. Za konec pa jih čakata še dva maratona. Preteči bodo morali 84,4 kilometre. Oglasimo se spet, ko bodo tekmovalci začeli prihajati iz vode.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.08.2013 ob 0:18 :) gost

      od kda je pa te robert smodiš bakovski župnik?

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.08.2013 ob 0:28 gost gost

      pa ka ste normalni????? župnik je blagoslovo tekmovalce pred štarton??? zaj več niti v športi nede mejra pred temi bedarijami.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.