https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

POLITIKA

Gašpar Gašpar Mišič vendarle izvoljen na čelo Luke Koper

26.08.2013 ob 18:00  

Gašpar Gašpar Mišič je bil danes kljub močnemu nasprotovanju dela politike in javnosti imenovan za novega predsednika uprave Luke Koper. Zanj naj bi glasovalo pet od devetih nadzornikov Luke.


Kot poročajo Finance, naj bi Gašpar Mišiča, do nedavnega državenga sekretarja v kabinetu Alenke Bratušek, na mesto novega predsednika družbe izglasovali predsednik NS Dino Klobas, vsi trije predstavniki delavcev in nadzornica Sabina Mozetič.

Imenovanju Gašparja Gašpar Mišiča na čelo Luke Koper so nasprotujejo tri koalicijske stranke, in sicer SD Igorja Lukšiča, DeSUS Karla Erjavca in DL Gregorja Viranta, kritike današnjemu imenovanju pa prihajajo z večih strani. Proti temu, da Gašpar Gašpar Mišič prevzame vodenje Luke Koper, so sicer tri koalicijske stranke: SD Igorja Lukšiča, DeSUS Karla Erjavca in DL Gregorja Viranta, v političnih krogih pa se omenja tudi možnost sklica izredne skupščine Luke, na kateri bi zamenjali nadzornike.

    Komentarji

    1. gost
      26.08.2013 ob 21:01 Del R gost

      Evo zdaj se nede filozoferalo oz. nedo "pozitivci" meli prigovorov. Zato se je pa zavzemo telko za Luko Koper naj dajo penaze rajši tja, kak pa v Prekmurje, ka se splača. Saj poglejte samo njegovo zasebno premozenje, pa preteklost, pa boste videli, ka je vse nastavljeno pa od "stricov".

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      26.08.2013 ob 21:03 lauraas gost

      "Zelo lepo', za to "prevzemanje" Slovenije so pa največ krivi volilci Jankovića. In to je komaj zaćetek...

      8 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      26.08.2013 ob 21:34 RobinHood gost

      Boter tega imenovanja je Zoran Janković. On dobro ve, kakšne posle bosta delala z GGM. Janković bo od tega imenovanja imel korist. In zato so vsi koalicijski partnerji proti. Tudi sama Alenka Bratušek, ker ji je jasno za kaj gre v ozadju. No, zanimivo je pa vseeno gledati spopad na levici. Pred časom se je dogajal v LDS in je takrat nastala Zares. Od obeh ni več ne duha ne sluha. Tako se bo zgodilo tudi s PS. Sicer so nekateri sedanji akterji v tej igri nekoč tudi pripadali tistima dvema strankama. Če se ne bo kaj spremenilo in bo GarGaMel ostal šef Luke Luke Koper, bo pritisnil na vlado, da mu dajo veliko denarja, ki je namenjen razvoju. Verjetno ni potrebno nadalje razlagati, kdo bo potem dobil manj denarja. Pomurje je itak Bogu za hrbtom. Kaj bi tako daleč pošiljali denar, če ga lahko na Primorsko. Si ga bosta že GGM in Janković razdelila. Pa še kakšen drobiž bo romal na Ciper. No, Sobočanci pa le lepo pridno volite PS. Mogoče pa vam GGM, pošlje kakšne ribe iz Slovenskega morja. Kot otrokom bonbone, ko so pridni.

      11 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      26.08.2013 ob 22:19 gost gost

      Vsem Sobočancem čestitam za direktorski stolček v Luki Koper, in se vam lepo zahvaljujem GGM. In en lep ribji pozdravček iz KP. Ne se sekirat vi tam v Prekmurju, boste dobili tudi vi kakšen denarček, ko bo spet Panonsko morje. Takrat bomo že pripluli do vas.

      8 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      26.08.2013 ob 23:07 Alf gost

      Končno eden pameten v podjetju......!!!!!!!!!!

      4 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      26.08.2013 ob 23:22 Charlie gost

      Že davno je čas za vstajo. Bolj pa sem prepričan, da je že vse gotovo. Nek ide vse u 3PM.

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      26.08.2013 ob 23:55 lol gost

      eno podjetje gor ali doj..sto milijonov gor ali doj.......vse se je že pokradnilo pa če je šla krava naj ide še tele...

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      26.08.2013 ob 23:59 lauraas gost

      Bravo Robinhood, točno tako bo, denar si bodo razdelili južnjaki med sabo, "pridni" Slovenci jih pa kar naprej volite.

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      27.08.2013 ob 0:20 gost gost

      pri nas je lopovščina izgleda nalezljiva, pridejo južnjaki k nan in prvo ka se navličejo je lopovščina, slovenci smo najbole kontaminejrani narod s to boleznijo. ali pa južnjaki začnejo kradnoti pri nas ka nebi izstopali in bi se zlili z lopovsko večino avtohtonih prebivalcov naše države. samo za primer, pred ten osrancon osrancon mišičon je biu tan v luki koper glaven janšov prekmurec. ge je že zdaj točno tej človik? tak ka šenki van tou lapanje glede nacionalnosti, če si lopov si lopov, pa lejko si slovenec ali jugovič, ali iz PS ali iz SDS, nega razlike. ges samo rejsan upam ka de pomali konec tej ravnodušnosti naroda, prejšnjo zimo je dobro kazalo pa so se te vsi umaknoli gda je of lelek janša odišo, zdaj de trbelo še z vejčo silo vdariti ga se še enkrat golazen odstrani. isto je tou sranje kak je prlej bilou če še nej vejče. eh, neje bilou vejče, od janše nemre biti vejčo sranje.

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      27.08.2013 ob 7:52 lauraas gost

      Zastonj je bila mariborska vstaja, spet so pri skledi.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      27.08.2013 ob 7:58 lauraas gost

      Dajte Mariborčani, pojdite na Primorsko in v LJ in naredite to deželo spet slovensko, vi ste zadnje upanje. Prekmurka.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      27.08.2013 ob 8:32 Charlie gost

      Živin v babana republiki. Mene je sram. Iz SLO so napravili SRAMOTO. Lukšič v soboto nazdravlja z GGM in se mu smeji, sedaj je zgrožen. AB pravi, da je to nedopustno in bo danes s svojo ekipo začela nekaj ukrepati. ZJ pa se veselo smeji. Žalostno.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      27.08.2013 ob 8:40 gost gost

      lauraas lelekojca ena, mariborčani pa ostali vstajniki so se nej borili prouti neslovencon ampak prouti lopovon vseh narodnosti. tebi malo ne štima vse v toj tvojoj glavici gelibar? neje glava samo za frizejra!

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      27.08.2013 ob 10:20 Karči gost

      Bratuškova govori,da vlada potrebuje čas.Seveda za nemoteno dokončno plenjenje in blefiranje raje in Evrope.Tudi pingvin misić gašpar je del te strategije.On je verziran gospodarstvenik slepar.Kot tak je za njih najprimernejši,da brez dokazov pokradejo luko Koper.Ob tem bodo imeli korist predvsem izbranci udbomafije.Nasprotovanje temu klovnu je bil v resnici naštudiran blef za rajo.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      27.08.2013 ob 11:19 Prekmurec gost

      Ljudje ne se sekirat Vse to bomo plačali z novimi davki. Enostavno zvišaš davke, davek na nepremičnine, pa še krizni davek in takrat smo 1 v svetu po obdavčenju osebnih dohodkov. Vsaj nekje smo prvi. Le kje so sedaj tisti borci za boljše živlenje, ki so sebe poimenovali VSTAJNIKI??? Sedaj se točno vidi, da je vse bilo zrežirano, take sramotne in slabe vlade v SLO še nismo imeli. Edino Židanu se zdi , da je najboljša vlada doslej, dobro da še ni Prekmurec. Saj veste kaj pravijo: pomorščaki so na ladjah, v lukah pa čakajo k__v_ .. SLO smo si sami krivi, največ pa LJ kaj pa ste volili ZZ Jankoviča.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      27.08.2013 ob 12:14 niko gost

      Zdaj je takšna nevola za toga GGM,ka je pa delo naš Prekmurski kolega Časar tisto je vse OK,ge je tej skladišni terminal pri Beltincaj pa ge so spokradnjeni pejnezi te je vse bilo v redi,zato vse spremembe se dogajajo na volitvaj ne pa na forumi

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      27.08.2013 ob 16:33 vinko megla gost

      Lepo je spet lisička zaigrala to zgodbico da je vso pozornost obrnila drugam in sedaj lepo v brlogu nadeljuje reze da sploh nihče ne opazi kaj se bo zgodilo le iz brloga pride trojček in je vse orejeno banda.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.