https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Lipi na športnih igrah zmaga Krajevni skupnosti Lipovci

Lipa, 01.09.2013 ob 7:00  

Včeraj so v Športno rekreacijskem centru v Lipi potekale 14. Tradicionalne Športne igre krajevnih skupnosti Občine Beltinci.


 

Ekipe krajevne skupnosti Beltinci, Dokležovje, Gančani, Ižakovci, Lipa, Lipovci in Melinci so tekmovale v devetih zabavnih igrah: tek z vrečo krompirja, kotaljenje gume, met kamna, nošenje plastenk s hrbti, vodni zid, met prečke, kegljanje, met na koš in vlečenje vrvi. Največ spretnosti je pokazala KS Lipovci, druga je bila KS Dokležovje, tretja pa KS Ižakovci. Pri vlečenju vrvi je pa največ moči pokazala KS Ižakovci.

Več fotografij v spodnji galeriji…

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.09.2013 ob 12:42 muki gost

      Oj marija tej pijančeki iz ižakovec so nastopali ej me je sram da sem z odtam to so korenjaki vsi polulani po hlačah oj bilše slike sem pričakovel kmetje .

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.09.2013 ob 14:05 joco gost

      toj su sami prišleki. ni eden je nej pravi ižekuvčar. sramota

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      02.09.2013 ob 14:19 antikrofaš gost

      torej so prišleki nej lidge??? ti pa krofaš sta sramota s svojin obnašanjon! nej čudo ka za marke že od nekda pravijo, bole svejti, bole prekleti!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.