https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Za konec poletja Prekmurska noč s Tonyjem Cetinskim in lepotnim izborom

Murska Sobota, 01.09.2013 ob 13:28  

Na murskoboškem kopališču je za konec poletja potekala Prekmurska noč, na kateri so nastopili Seid Memič Vajta, Miro Todosovski, Damir Kovačič, komik Ranko Babič, Rado Mulej, Tony Cetinski in DJ-i. Priredili so tudi tekmovanje za miss Prekmurske noči, katero je osvojila Nina Lipovec.

Osrednja zvezda večera je bil hrvaški pevec Tony Cetinski, ki je razvnel obiskovalce s svojimi številnimi hiti, za ogrevanje pa so poskrbeli številni glasbeni in drugi gostje.

V sklopu zadnje poletne zabave so organizatorji priredili tudi lepotni izbor Miss Prekmurske noči. Žirijo je za zmagovalo izbrala Nino Lipovec iz Logarovec, prva spremljevalka je postala Špela Marzidovšek iz Polane, druga spremljevalka pa Melani Ferencek iz Tešanovec. Miss fotogeničnosti ni bila iz Prekmurja, saj je to postala Ervina Harbaš iz Pivke.

Več fotografij v spodnji galeriji …

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.09.2013 ob 15:06 razočarani gost

      Pa kaj to bilo včeraj? Večje bede san še nej doživo. Pa ka ta cetinski misli ka je nevenka??? Nega drugega ka morete nonstop toga seljaka se vabiti? Direkt san domou odišo včeraj. Že lani na čarovnicaj se je norca delo iz prekmurcov pa slovencov, včeraj pa ponovno neka glumo pa lapo na odri, popejvati pa tak ne vej. Žal mi je sakšoga centa ka san ga včeraj tan zapravo pa ka san se dao namrdati ka iden na to sranje. Ljudi pa je tudi bilo za dva razreda srednje šole. Verjetno so vsi že v naprej znali da bo to s tem kretenon totalne polom. Što je to sranje organiziro se naj s posrano metlo doj strli.

      20 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.09.2013 ob 16:51 švabo gost

      Wer ist das, Mirko Cetinski??

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.09.2013 ob 17:01 ilonka gost

      hat nem tudot? Tou egy nagyon čelavi horvat énekes..ka tan na croacia neščjo več čűti, pa te ga se porivavlati v sobota és prekmurje.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. Magister
      01.09.2013 ob 17:07 Magister

      razočarani tebe se pa direkt vide ka se mamen cucek,ka cele čas doma vidiš zaj so te pa inok na luft pustele...ja direkt se domovodišo včera ja,pa fajn v postel lepo gele,san se spal verjetno...Aja pa še toza kero skupuino pa ti popevaš?ale solo akt se? ka te je cetinske sestro pložo ale ka te mote na njen?ka je uspešen pa ma peneze?tij srmaček se pa včera na pol domov odišo san,pa gnes cele vesele stano pa te mamica čaj ujala gele? tipičen neinteligenten bedak...

      5 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      01.09.2013 ob 17:52 sobočanec gost

      ge san sobočanec ali v soboti nišče nevej prave fešte napraviti. poglednite si lendavsko tragatev,vsi so bili tan tak se vkup drži ne pa v enoj sobote v keroj smo rejdno zaostali. še mala je v rankovcaj baukšo fešto zriktala. sram vas je lejko soboški veljaki.

      14 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      01.09.2013 ob 19:02 razočarani gost

      Magister, če je tebi to včeraj bilo višek poletnoga dogajanja, svoje mokre sanje obdži za sebe. Očitno cetinski tebe polaga ka se tak za njega gor prosiš. Tipični neintelegentni bedaki se palijo na takšne tipične neintelegentne bedake kak je cetinski. Se prepoznaš? Ka si tij organizejro tou sranje ka si tak čemeren, če je nešče povedo ka je tou včeraj bilou navadno sranje? Te je prizadelo? Ali pa si takšen luzer ka so ti takšne kvazi veselice vrhunec glazbene razgledanosti? Briga mene če je cetinski uspešen pa ma pejneze, ges jih tudi man pa san na svojon področji uspešen, ali ka de se takšen mentalni bebec kak je tej cetinski iz mojoga naroda pa države norca delo, tou pa si nemo dovolo. Če pa tebi tou paše ka te nešče v rit pija pa samo tak dale. IItak si verjetno navajeni ka ti nešče neka v rit....

      5 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      01.09.2013 ob 19:29 gost-d gost

      Fajn ka še štoj organizejra kakšne prireditve ale Cetinski je pa groza od groze. Nej van je folgalo na čarovnicaj kak se je norca delo iz Slovencov pa iz prekmurcov? Pa te da bi še mel dobro muziko. Tisti en brezvezen komad drajsa že neven kelko lejt, novoga se njemi pa itak nika ne posreči. Pa ka nede što mislo ka san proti hrvatije, ka jo tude san včasik poslujšan. Bi tudi san šau na to pripreditev ampak san nej samo zaradi Cetinskoga. Sicer pa kome paše naj ga posluša.

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      01.09.2013 ob 19:36 Save gost

      Oj! Me zanima, na kakšen način se je delal norca iz slovencev in prekmurcev? Mi zaupate? Imamo ga namreč namen povabiti v naše konce, ampak če ima takšne. Hvala lepa!

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      01.09.2013 ob 19:51 Grački gost

      spoumnimo se mij ka je cetinski nazadnje pri gradi na čarovnicaj delo pa pijan žalo prekmurje in prekmurce

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      01.09.2013 ob 19:54 Save gost

      kaj pa včeraj? Kaj je na primer rekel o prekmurcih in prekmurkah. Sploh si predstavljati ne morem...?

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      01.09.2013 ob 20:57 frajer gost

      Prekmurci seljaki, 1% razgledanih in pametnih

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      01.09.2013 ob 21:03 Del R gost

      Leko še ma Cetinski na stotine koncertov tu v Prekmurju, pa enga ali dva na leto v metropoli, plus prek milijon ogledov za ene pesmi na youtubi, pa do še itak muzičari, kak so Gibonni, Oliver, Grašo fenomeni za njega, glede kvalitete muzike, pa truda oz. žara keroga se da notr v njih . Samo je pa istina, ka so nej za celotno populacijo, ker so nej pop oz. majo globji vidik ter pomen.Zato, pa takšni tuj dosta ne hodijo se k nan, ka majo dosta bokše ponudbe z tujine, npr. z Dunaja, Pariza, Prage, ka je preverjeno vse tau s prve roke. Pa ne delajo samo na enon področji, ker jin multikompleksnost nej tuja. Zato pa sodeluvlejo tuj z tujimi izvajalci.

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      01.09.2013 ob 23:53 gost gost

      Cetinski je na nivoju Stavrosa, kvalitetno in mentalno, torej je tudi njegova publika tu nekje, torej na podnu.

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      02.09.2013 ob 8:26 gost gost

      Ka ste ga pa gorričanci nej namlatili, če vas je žalo? Ste nej meli jajc, prav vam je!

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      02.09.2013 ob 11:16 Cigo gost

      Cetinski samo zato v sloveniji nastopa ka se te iz slovencov norca dela.Rajši bi resan naj pozvali kak je napiso Del R Gibonnija al pa Grašoja.vrvlite dosta bokše bi bilo

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      02.09.2013 ob 11:58 jaz gost

      Super je bilo...

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      02.09.2013 ob 16:14 Lena gost

      a zato pa je imel celo majco raztrgano?? da je za našo kmečko veselico kaj boljšega škoda....

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.