https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: »Fazani« Srednje zdravstvene šole Murska Sobota preživeli ognjeni krst

Rakičan, 04.09.2013 ob 15:00  

Kot veli tradicija, se morajo "fazani" dokazati, preden jih starejši dijaki sprejmejo medse. Tako so današnji dan na Srednji zdravstveni šoli Murska Sobota izkoristili za preizkus novincev.

Najprej jih je čakala dirka z avtomobilčki po ozki progi, zraven pa so morali oponašati zvoke avtomobila in cviljenja gum. Pri naslednji nalogi so morali v usta spraviti več Albert keksov in jih prežvečiti, brez, da bi jih požrli. S polnimi usti keksov so nato morali žvižgati, eni bolj drugi pa manj uspešno. Sledil je tek trojic, ki so bile zvezane pri nogah, pri zadnji nalogi pa so morali voziti samokolnico oz talige. Po podelitvi nagrad (vreče z zrnjem) je sledila še zaprisega na kolenih, katere so se udeležili tudi razredniki.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.09.2013 ob 18:07 gost jaz gost

      Beda in naročeno slikanje.

      8 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.09.2013 ob 18:09 gost tabla gost

      Ka te zdaj od sakše šole pisali pa slike gor devali. To so promocije šol, naj se pohvalijo s čim drugim.

      9 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      04.09.2013 ob 18:12 trn gost

      Nekulturno in nenormalno obnašanje.

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      04.09.2013 ob 19:33 đaboka gost

      Beda jaz bi rajši vido da vzgojitelice barvajo po vaginah to bi blo zanimivo da bi videli kaj so prihranile za svoja leta budale.

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      04.09.2013 ob 20:53 gost-brez imena gost

      nevem kaj bi se na to reklo.....hodili tudi v šole,ampak takšnega šikaniranja in norčevanje ni bilo...že besede frrrrrrrr...in koruza pvsod...to pa ne,.....pa barvanje po telesu in še kakšen kos oblačila...ne,hvala za to obnašanje..

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      04.09.2013 ob 21:03 konec sveta gost

      kama smo prišli, ka se o šolaj morejo pisati takši prispevki... očitno je vse menje dosežkov na tekmovanjih pa so še samo takše stvari kere lejko pišejo o šolah :S

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      04.09.2013 ob 22:48 swat gost

      Ognjeni krst bi naj imeli vojaki.To se pa zgodi,kadar izstrelijo svoj prvi oster naboj iz orožja.In na to sem bil ponosen,ko se je zgodilo.zato si raje izmislite svoje ime za prevažanje mini avtomobilčkov po nekem igrišču ali nevem kaj? Po drugi strani je pa ta mularija že tak zaščitena gratala,ka je tau že več nej normalno.Osebno nisem v svojem času šolanja nobenega fazana utrujal,vendar smo pa jaz in moji vrstniki ogromno prestali od starejših generacij,kar nam je pa tudi ojačalo osebnost. Zato smo sedaj uspešni v svojih poklicih,imamo svoje družine,ter nikoli nismo bili problematični.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      05.09.2013 ob 6:53 gost beno gost

      Ta šola se naj dokaže s čin drugin. , pa se da v javnost te, da je kaj za pohvaliti,če de.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      05.09.2013 ob 14:38 hm gost

      Ka mate zaj vsi probleme s tejme krstame? Pa tej krste so pičkin dim po domače povejdano. Gnes den so krste družabne igre, zadnje leto so na gimnazije gulaž kujale mislen pa te je tau krst? Kda san ge bil prve letnik so se norca z nas delale kak že dugo nej, v spodnjeh lačaj smo tan stalij, pa bilice skauz po lačaj spravlale nauven sošolkan, ka mene bole nerodno bilau kak njoj, ka tan šlataš nekšno diklino kero prveč vijdeš pri 15 lejtaj. Zaj pa malo neka s kredame rišejo pa morejo kaj popevate pa je tau tau... Ene ste resno zatežene. Vejpa malo brodite nazaj kda ste vij bilij mlajše ka so van vse delale, zaj itak vse ravnatele pa ravnatelice preverijo ( igre kere organizera dijaška skupnost se povejo ravnatele pa jih un odobri).. Včase pa je samo šlo po nan, zamazane od bilic pa od mele pa vse smo bilij/so bilij.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.