https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Policisti bodo tekmovali

Murska Sobota, 05.09.2013 ob 12:42  

IPA Slovenija, regionalni klub za Pomurje, bo v sodelovanju s Policijsko upravo Murska Sobota organizirala drugo mednarodno tekmovanje policistov iz prometne varnosti, ki bo v petek, 13. septembra 2013 pred trgovskim centrom Maximus.

20 let delovanja IPA Slovenija

Prireditev je razdeljena na dva dela, tekmovanje in preventivni del. IPA, ki organizira tekmovalni del, letos praznuje 20. obletnico delovanja, njen podpredsednik Danilo Kacijan pa je dejal, da si želi predvsem prijetno druženje policistov in izmenjavo izkušenj.

67 policistov, 18 ekip, 5 držav

Tekmovanje se bo odvijalo na parkirišču Maximusa, v križišču Cankarjeve, Gregorčičeve in Bakovske ulice. S tem želijo tekmovanje približati javnosti, občanom in prebivalcem Pomurja. Policisti bodo tekmovali na prirejenem poligonu v sprenostni vožnji z osebnim avtomobilom, motornim kolesom in kolesom. Tekmovali bodo tudi v preverjanju fizičnega urejanja prometa v križišču. Do zdaj je prijavljenih 67 policistov iz 18 ekip. Prihajajo pa iz Madžarske, Avstrije, Hrvaške, Poljske in Slovenije.

Najbolj ogrožena generacija od 54. leta starosti naprej

Prireditev sovpada z mesecem septembrom, ko se začenja novo šolsko leto, na cestah pa je več otrok. Ena od rdečih niti bodo otroci v prometu in njihova varnost v prometu. Druga pa bodo starejši udeleženci prometa, tisti, ki so stari 54 let ali več. V prvih osmih mesecih letos je bilo v nesrečah v Pomurju udeleženih 254 ljudi iz te starostne kategorije. V štirih nesrečah so umrli štirje ljudje, od tega trije iz te starostne kategorije. Lani jih je v istem času umrlo sedem, letos je bilo 34 hudo telesno poškodovanih, letos 14.

Tudi obiskovalci bodo lahko poslušali o prometni varnosti, prometni tehniki in kulturi, v šoli vožnje se bodo lahko preizkusili v vožnji po pomurskih cestah. Predvsem zato, ker takrat, ko je generacija 54+ delal vozniški izpit, še ni bilo krožišč, ki so v zadnjih letih v Pomurju zrasle, kot gobe po dežju. Preizkus vožnje z inštruktorjem bo brezplačen. Med drugim si bodo obiskovalci lahko ogledali tudi policijsko opremo in se preizkusili v različnih igrah.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.09.2013 ob 14:25 semafor gost

      tak tak..zaj se pa jas tan postavin pan jin kazni pijsal!

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      05.09.2013 ob 14:58 kiri gost

      naj idejo v šaulo nazaj se včit ka nemajo pojma celau pa štajerski brazgotinec.... JB

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      05.09.2013 ob 16:10 avto gost

      KACIJAN, KA PA TI TU DELAŠ

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      05.09.2013 ob 16:18 hehe gost

      zaj pa pizdarije delat, zaj do tak vsi tekmuvali haha:D

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      05.09.2013 ob 23:27 pendrek gost

      Kaj policija nima drugega dela kot , da se gre otroških iger. Res neverjetno kaj vse počnejo v službenem času, ko bi morali skrbeti za našo varno počutje. Zgleda pa tak, da se policaji ukvarjajo vse bolj seboj in "bluzijo" in to počnejo za naš denar.....

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      06.09.2013 ob 9:16 tralala gost

      Mislen,.... kak ste pa nešterne dünjeni. Delo si najte nej ka drugo ne delate, kak pišete po forumaj pa ste že celi zmešani od vsega skupaj. Najbolej, ja, ka do takše brezposelne manjake pazili, kak ste vij tu na tej forumaj, mij delavci mo pa plaČüvali za vas.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      06.09.2013 ob 13:19 semafor gost

      iz jako zaupnih virov san čuo ka do meli nasledne discipline..abecejda za 1 razred oš,vožnja pod vplivom alkohola,mestni šerif...najbauša disciplina mi je pa ova..ka do se postavili kraj jaušja (šume) pa do se šli keri keruga bole drapne z pendrekon in tau tak fejst ka eti v jaušje spadne...tau de trbelo iti poglednot..keri pa zmaga pa dobij 40 centov ..

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.