https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

S kreativnostjo do uspeha v turizmu

Murska Sobota, 06.09.2013 ob 17:00  

Danes je potekala tretja mednarodna konferenca o kreativnosti, z naslovom Kreativnost v turizmu. V okviru projekta Regio Vitalis jo je organizirala Regionalna razvojna agencija Mura, skupaj s Thermenland Steiermark, z Medžimursko turistično skupnostjo, Krajinskim parkom Goričko in Nastjo Mulej.

Konference se je udeležilo okrog 150 udeležencev, držati pa so se morali dveh pravil. Če jim je bilo kaj všeč, so morali vzklikniti HEJ, če pa jim kaj ni bilo všeč, so morali vzklikniti BUU. Vzdušje je bilo torej sproščeno, kljub temu pa so se tematike turizma in kreativnost lotili resno. Direktor RRA Mura Danilo Krapec se je počutil rejdno dobro in povedal: "Pomurje bo postalo rejdno dobra slovenska pokrajina. Če želimo to postati, bo vse pridelano, predelano, ponujeno v Pomurju in iz Pomurja rejdno dobro".

Na konferenci so se predstavili domači ponudniki, ki se skušajo s pomočjo kreativnosti v turizmu prebiti na trg ter strokovnjaki, pomurski podjetniki, turistični ponudniki ter vabljeni domači in tuji govorniki, ki so govorili o različnih pristopih kreativnosti, marketinga in razvijanja novih produktov in storitev v turizmu ter o uporabi nekaterih tehnik kreativnega razmišljanja.

V drugem delu je sledila okrogla miza na temo Pomen kreativnosti pri razvoju trženja produktov in storitev v turizmu. Proti koncu so sledile delavnice, ki so bile razdeljene v štiri različne tematske sklope. Na grajskem dvorišču pa je potekala Tržnica pomurskih dobrot, kjer so lahko udeleženci nekatere pomurske specialitete tudi poskusili in kupili.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.