https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

POMAGAJMO SKUPAJ: Evelin iz Ljutomera zbira sredstva za operacijo tumorja na možganih

Ljutomer, 09.09.2013 ob 11:14  

Združimo se in pomagajmo skupaj, kolikor je v naših močeh.

 

Evelin že pet let pleše pri plesni šoli Urška in je do sedaj dosegla že kar nekaj izvrstnih rezultatov na državni in svetovni ravni, obiskuje 5. razred OŠ v Ljutomeru. Letos spomladi pa so zdravniki ugotovili, da ima možganski tumor in to na takšnem mestu, da ga specialisti pri nas na žalost ne morejo operirati. Zato bo morala odpotovati v tujino, kjer so možnosti za okrevanje veliko večje, vendar zahtevajo veliko finančno breme. Zato pa stopimo skupaj in pomagajmo Evelin in njeni družini, da bodo premagali težave. 

Minulo nedeljo je za Evelin v Ljutomeru potekala dobrodelna prireditev, kjer so zbrali okrog 7.000 evrov. Vsi tisti, ki se dobrodelne prireditve niste mogli udeležiti, lahko še vedno pomagate. 

 

Sredstva za pomoč Evelin nakažete na TRR, ki je odprt pri Rdečem križu Ljutomer: 

SI56 0317 3100 0925 555

 s pripisom Pomoč za Evelin Bukovec

Že vnaprej vsem iskrena hvala za pomoč! 

"To, kar ljudi dela ljudi, je sposobnost sočutja. Najbolj prvinska realizacija sočutja pa je dobrodelnost kot konkretna pomoč sočloveku v stiski."

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.09.2013 ob 22:59 rrrrr gost

      prekleto zivljenje .....

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.09.2013 ob 13:17 glicinija gost

      uboga deklica, dokler bodo zbirali na račun RDEČEGA KRIŽA, ne bodo dosti zbrali. DODAJTE ŠE EN TRR, VERJEMITE, BO PRIŠLO VEČ DENARJA NA RAČUN. RK LJUTOMER NE ZAUPAMO

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.