https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Tretjeligaški gorički derbi Gradu

Grad, 9.9.2013  

Pri Gradu na Goričkem je bil včeraj odigran tako imenovani gorički El Classico, saj je v goste prišel Tromejnik iz Kuzme. Gorički derbi 3. SNL tokrat  ni postregel s kakovostno in borbeno predstavo obeh moštev, kakršnih smo bili vajeni v preteklih srečanjih. K temu je najverjetneje botrovalo hitro vodstvo domačih z 2:0, ki so nato tekmo mirno pripeljali do konca.


Grad : Tromejnik G-Sukič 2:0 (2:0)

Strelci: 1 : 0 Sajko (14), 2 : 0 Kisilak (30, avtogol)

Domači so začeli podjetneje in že po nekaj minutah igre premagali gostujočega vratarja, vendar so zadetek sodniki razveljali zaradi prepovedanega položaja. V 14. minuti pa je po lepem predložku z glavo zadel Sajko Jani Ivan in tako povedel domače v vodstvo. Že čez nekaj minut pa so domači iz protinapada povedli z 2:0. Po prestreženi žogi je Franc Krpič ušel "ofsajd zanki" in zavrnil žogo do Mateja Škafarja, ki je streljal proti golu. Žoga je na poti do gola zadela Kisilaka in se odbila v mrežo. Po tem zadetku se je igra umirila, gostje so nato imeli večino tekme žogo v posesti, vendar si niso ustvarili zrelejše priložnosti, tako da je rezultat ostal nespremenjen.

  Gledalcev: 600

Grad: Klemenčič, Banfi, Krauthaker, Krpič (od 85. Lazarevič), Belna, Sukič, Stošić, Škafar (od 75. Bagari), Rogač, Nešić, Sajko.

Tromejnik G-Sukič: Šafer, Mešič, Kisilak, Kous, Šnurer, Grah, Potrč, Zelko (od 87. Seršen), Sukič, Čontala, Janža.

  Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      09.09.2013 ob 15:13 Braco gost

      Tu se vsaj vidi zakoj se špila te naš fuzbal. Za gledalce. Nekaj kar dosti prvoligašev nemre povedati.

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      09.09.2013 ob 18:54 maldini gost

      Bravo Grad...

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      09.09.2013 ob 19:32 gost stroka gost

      Grad je zasluženo znagal-enostavno-dosegli so zadetke,pri Tromejniku pa ni bilo razpoloženega igralca in pa v skok igri so bili katastrofalni.Igra je bila na splošno na zelo nizkem nivoju in nikakor ne na nivoju 3.lige.Publika je napolnila tribune in to je bil eden izmed glavnih namenov.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.