https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Uspeh pomurskih duatloncev

16.9.2013  

V Termah Čatež je v soboto, 14. septembra 2013, na 4. Dnevnikovem duatlonu nastopilo 200 tekmovalcev in rekreativcev. V moški konkurenci si je 2. mesto in s tem naslov državnega podprvaka priboril Matej Fujs iz Team Turbo Tropovci s časom 1:08:02.


Licencirani tekmovalci so se na sprint duatlonu (5 km teka, 25 km kolesarjenja in še 2,5 km teka) pomerili tudi za naslove državnih duatlonskih prvakov. Zelo uspešni so bili tekmovalci ŠD Team Turbo Tropovci, ki so osvojili 3 medalje. Matej Fujs je zaostal le za serijskim državnim prvakom in bivšim svetovnim prvakom med mlajšimi člani Bojanom Cebinom. Matej je bil drugi tudi med člani I. Dober uspeh je med veterani I dosegel Slavko Vukan s tretjim mestom (Team Turbo Tropovci 1:16:59).

Naslov absolutne državne prvakinje med ženskami si je priborila Laura Šimenc, na 4. mesto pa se je uvrstila Melita Hajdinjak (Team Turbo Tropovci, čas 1:25:38). Melita je med članicami II osvojila 2. mesto in s tem naslov državne podprvakinje.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.09.2013 ob 22:47 lujzh gost

      Čestitam!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.09.2013 ob 16:31 gerwfsg gost

      ČESTITAM tudi iz moje strani

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.