https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Hrvaška komičarka Andrea Andrassy obožuje našo Niko Zorjan

19.09.2013 ob 10:40  

Pred časom smo na spletnem portalu RTV Slovenija zasledili zanimiv intervju s hrvaško stand up komičarko, kolumnistko in radijko Andreo Andrassy, ki je med drugim povedala, da naravnost obožuje Niko Zorjan, obožuje njen glas in njen stas ter se vsakič, ko sliši njeno pesem na radiu dere in poje na ves glas. Prav tako zna vsa njena besedila in če bi prišla Nika do nje in rekla "piščanec", ne ve, kaj bi se zgodilo.

Zanimalo nas je kako to, da ji Andrei Andrassy ravno Nika najboljša slovenska pevka, zato smo jo kontaktirali preko njene Facebook strani in hitro dobili njen odgovor: „Prvi put sam čula njenu pjesmu Čas za nas na Radio 1 kad sam se vraćala iz Slovenije sa nastupa. Bila mi je ok, ali nisam ju baš još registrirala. Par tjedana nakon toga sam ju opet čula i skužila da znam riječi od pjesme (od prošlog puta), i odmah sam ju Googlala da vidim tko je to. Pjesma je super, ona ima boju glasa koja mi se jako sviđa, i sad svaki put pjevam na sav glas kad ju čujem. Jednostavno mi pašu njene pjesme, zvuk je odličan i moderan, a i ona djeluje kao super cura.“

Na vprašanje kaj ima Nika, kar nimajo druge slovenske estradnice, pa smo dobili kratek in duhovit odgovor: „Nemam pojma, ima mene za fana.“

Zorjanova bi ji zagotovo rekla „piščanec“

Prav tako smo povprašali Niko Zorjan, kaj ji pomeni, da njeno glasbo pozna in obožuje nekdo iz glavnega mesta Hrvaške  in Nika nam je odgovorila, da jo je ta novica prijetno presenetila, da si šteje v veliko čast, da je Andrea ravno njena oboževalka, saj je v Sloveniji veliko odličnih in vrhunskih pevk in če bi se kdaj srečale, bi ji zagotovo rekla „piščanec“, saj je tudi njej Andrea zelo simpatična punca. Zahvalila pa se ji je tudi preko Facebook profila s simpatično fotkico.


Nikina zadnja pesem Nasmeh življenja, s katero se je uspešno predstavila na letošnjih Melodijah morja in sonca, se je dobro prijela in jo lahko pogosto slišimo po slovenskih radijskih postajah.

VIDEO:

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.09.2013 ob 12:04 sobočanec gost

      Naš Niko kaže, da je izvrsten režiser in vrhunski mojster videa. Vsa čast tudi Niki. Lep dokaz, da smo prekmurci marsičesa zmožni. Malo več samozavesti pa bo Slovenija naša. Gremo naprej.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.09.2013 ob 14:34 fata gost

      Bravo NIKA super pesem fenomenalni SPOT samo tako naprej.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      19.09.2013 ob 16:01 POMUREC POZOR gost

      Režiser spota NIKO KARO sobočanec je pred kratkim za RTV naredil ŠPICO za odajo DOBRO JUTRO,vse čestitke mlademu fantu,ki z hitrimi koraki dokazuje da so tudi Prekmurci lahko uspešni v LJUBLJANI.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      19.09.2013 ob 16:01 labello gost

      jaz obožujem balzame za ustnice :) napravite prispevek kak se mažen :)

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      19.09.2013 ob 19:42 ... gost

      wnbe bedna reklama za obej? :O

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.