https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Teden mobilnosti v Murski Soboti zaključili na kolesih

Murska Sobota Rakičan, 22.09.2013 ob 13:45  

Na današnji dan se je zaključil Evropski teden mobilnosti. Kot se za teden mobilnosti spodobi, so ga zaključili s kolesarjenjem od Murske Sobote do Jezer in nazaj. Za dušo in telo pa je poskrbel postanek v RIS Dvorcu Rakičan.

V kolesarjenju so sodelovali mestna uprava, mestne četrti, krajevne skupnosti in občani. Okrog 30 kolesarjev z županom Štichem na čelu se je na sončen nedeljski dan s kolesi odpravilo izpred Trga Zmage na pot do Jezer, kjer stoji nova kolesarska steza. Nazaj grede so se ustavili v RIS Dvorcu Rakičan, kjer jih je čakalo okrepčilo in prijetno petje Špele Šemrov. Udeleženci pa so se lahko seznanili tudi z zgodovino Rakičana in Dvorca.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.09.2013 ob 15:06 m.s. gost

      Edni nemrejo ven iz svoje kouže .Cejlo leto samo gledajo pa iščejo ger se kaj dogaja in pripravlja ka se udeležijo da se nagejjo in napigejo za šenki .Na slikaj jih večinoma poznam da ni prireditve ali česa drugega na bi keri manjkal bože ne daj .Kilometre bi prevali li za senvič in sok .Kak jih nej sramota večinoma eni in isti se pojavljajo tak so lačni in željni ?Sramota

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.09.2013 ob 19:41 volitve gost

      Te slike povejo vse. Štihec in Celec sta dosegla tihi dogovor, da ga Celec ne bo več kritiziral, on pa njemu mesto direktorja v Rakičanu. Pa vsa policajova družina je bila na tem prigrizku.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      23.09.2013 ob 7:25 Realist gost

      Vsaj nekdo je bil... Drugače bi bila tako slabo zastavljena zadeva čisto brez udeležencev. Glede na slike... to so res kolesarji in vzorniki? Kolikokrat jih sploh vidimo, da skrbijo za čistejši zrak v Soboti in okolici v smislu, da se vozijo s kolesi? Nenazadnje je kolesarjenje težko, težko... še posebej sodeč po slikah, ko jih večina sedi 15 cm prenizko, potem pa se zadeva zaradi tega že v samem začetku hudo oteži.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      23.09.2013 ob 8:29 jež gost

      še eno nabiranje točk Štiheca in njegovih podrepnikov. Kdaj bodo napravili tudi kaj koristnega?

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.