https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Gančani remizirali z GMT Bogojina

Gančani, 23.9.2013  

Včeraj je v Gančanih potekala tekma I. MNL Murska Sobota- 5. krog v kateri sta se pomerili ekipa Gančani in GMT Bogojina po napeti in grobi tekmi sta se ekipi razšli z neodločenim izidom.

Gančani : GMT Bogojina 1:1 (1:0)

Strelci: 1:0 Dugonjić (3), 1:1 Godvajs (80, 11m)

Gledalcev: 200

Več fotografij v spodnji galeriji...

Oglejte si še preostale rezultate: 

 
  POM NOGOMET: Veržej do druge zaporedne zmage, Nafta 1903 v derbiju porazila Grad

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.09.2013 ob 18:26 johan gost

      naj povem ka san bil na tekmi,pa nisem nej iz gančan ali bogojine in san nej navijal za nikoga;morem pa povedati ka je sodniška trojka domačim dobesledno ukradla zmago z svojimi nerazumljivimi odločitvami.Sedel san poleg kontrolerja sojenja,ki je spremljal mladega "perspektivnega" sodnika,pa se je človek držal za glavo.Če povzemen njegove besede:te nemre soditi v tej ligi nej pa v višji ligi oz. te nemre soditi nindri.Gostojiči nogometaši so nej nič krijvi temu so pač izkoristili ponujeno.In to še klubi morejo plačati takšno sojenje ge je sodnik iz mirne tekme stvari vzel v svoje roke in "popestril" dogajanje.Sodniki bi morali za takšno sojenje plačevati klubom,nej pa oni njim.Bog pomagaj pomurskemu nogometu.če imajo takšne sodnike.Sramota!!

      46 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      23.09.2013 ob 18:34 tak je gost

      Bravo johan za povedano !! Točno tak je bilo,tekma v režiji sodnika čontale! Sigurno je vedel zakaj mora tak soditi,verjetno je dobil direktive od svojih nadrejenih-pač gančani so na Mnz MS trn v peti!!

      41 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      23.09.2013 ob 18:58 sodnikisomura gost

      Tak je bil sodnik habjanič keri je izkartonejro zadnjo ekipo lige in v 15, min tekme izključo domačoga igralca, čeprav je tišina trenutno katastrofalna je mura brez izdatne pomoči policaja ne bi zmagala! dejstva so takša ka sodniki svoje dobijo, pa lejko sodijo kak ščejo.

      13 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gancani
      23.09.2013 ob 19:52 gancani

      Tak je gančane bi mogle zmagate nej ka jih je sodniška trojka zamrdala.Tak dobrih sodnikov nega nigne na okaule ka so v MNZ MS!. Kacijan pogledne se te tvoje dobre sodnike.

      35 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      23.09.2013 ob 20:21 007 gost

      gančane so gol dale pa napake golmana. bogojina je mejla več od igre.

      4 31 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      23.09.2013 ob 20:39 gledalec gost

      e moj sudac

      30 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      24.09.2013 ob 6:39 beltinci gost

      gancani - ka pa če bi tij šoul med sodnike?? Tebi tvoji Gančani ziher nonstop zmagale....Napadate svojoga predsednika kluba, nej čudno ka napadate vse drujge poulek, dober fuzbal rajši špilajte pa te vse zmagali.

      6 33 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      24.09.2013 ob 12:53 neznano gost

      Beltinci- ne guči na pamet neka či si sploj na tekmii nej bil in nevejš ka se je dogajalo. Še sami igralci bogojine so med tekmov pravli ka se sodnik norca dela no delajo. Tekma v 2 polčasi se je začala pri gančanaj z 10 igralcami ker pamet čontala nej preštil igralcov a stranski sodnik bil postavleni na sredijne ka bi igralec gor prišeu. Kelko smo čuli ka se vse zvej je pa v petek še sam čontala enomi sodniki pravo ka trbej uničiti gančane in ka de jih zajebau. Ali te šmrklavec ka nevej či je žoga okrogla ali kiklata nede več stopo v ğančane na stadion ka či de prišeu de se pobral po hitron postopke. Sramota za takšno sojenje pa ka mamo v prekmurji takšne sodnijke.

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gancani
      24.09.2013 ob 15:28 gancani

      Špot sramota za te okoliš pa te sodnike kere nemajo pojma,..

      30 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      24.09.2013 ob 20:29 gledalec gost

      Jebo te delegat Čahuk.Okrog si vse pomlo gledate pa pijstati ,zapisnika si pa nej pomlo pravilno napijsati oz si ga površno.Za tau dejanje pa nega kazni ,nej Kacijan?Skaus nin samo nikše opomijne davlete.Banda soboška.Trbej v lendavsko ligo,tan je bar poštenost pa še liga je bole močna od te soboške biciklin lige.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      24.09.2013 ob 21:16 gledalec gost

      San bil na tekme. Rejsan je bilao slabo sojenje oz. zelo slabo. Ampak takšno obnašanje igralcov Gančan na igrišče je še bole sramotno. Golman je opravičeno dobo rdečoga(jezek) te še pa dres doj vrže lastnoga kluba, mislen za premislite. Glede rdečoga kartona igralce pa neven. Tao zna sodnik zakoj njeme je dal drujgoga žutoga. So pa Gančane po prihode Kokola bili bole podjetne, pač izkušnje gda je ščel je vujšel. Prave derbe, ampak malo bi se sodnike lejko zamislile. Nej samo na toj tekme ampak na skoroj vsakoj. One so zarade klubov in nej obratno. Vupan ka de več takšnej derbijov, PA PRAVIČNO SOJENEH.

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.