https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Gorenje v Murski Soboti odprlo nov studio

Murska Sobota, 27.09.2013 ob 8:00  

Včeraj je v Murski Soboti potekala otvoritev novega Gorenje Studia, s celovito ponudbo izdelkov blagovne znamke Gorenje. Tako je Gorenje s ponudbo vseh svojih prodajnih programov in predstavništvom servisa odslej prisotno tudi v Pomurju. Ob odprtju so pripravili pester program za obiskovalce in obdarili prvih 50 kupcev bele tehnike z malimi gospodinjskimi aparati.

 

Nov studio Gorenje Murska Sobota  se nahaja na Lendavski cesti 66b, na 400 m2 prodajnih površin in ponuja širok izbor kuhinj, kopalnic, bele tehnike, malih gospodinjskih aparatov, posode, bojlerjev in toplotnih črpalk.

S tem v Gorenju Slovenija zaključujejo prvo fazo širitve svoje lastne maloprodajne mreže, ki smiselno dopolnjuje Gorenjevo ponudbo pri partnerskih trgovcih in trgovskih verigah ter prisotnost blagovne znamke Gorenje v specializiranih kuhinjskih studiih. S svojimi prodajnimi studii je sedaj prisotno tako v Ljubljani, Velenju, Kopru, Mariboru in Murski Soboti, med tem ko se bo širitev maloprodajne mreže v prihodnje nadaljevala tudi v drugih slovenskih regijah.

Studio Gorenje Murska Sobota so v skladu z najsodobnejšimi trendi notranjega oblikovanja prodajnih salonov zasnovali v Gorenju, osnovna ideja ustvarjalcev pa je bila širok in raznolik nabor prodajnih programov čim bolje predstaviti, hkrati pa ohraniti odprt in pregleden prostor, v katerem se kupec dobro počuti in zlahka orientira. Za vse prebivalce Pomurja pa je seveda zelo dobrodošla novica, da je v sklopu Gorenje Studia odprt tudi nov servisni center, s katerim se želi Gorenje še bolj približati svojim kupcem.

 

»Novi studio v Murski Soboti pomeni pomembno dopolnitev lastne maloprodajne mreže, hkrati pa priložnost za pomurske kupce, ki odslej lahko najdejo celotno Gorenjevo ponudbo na enem mestu,« je ob odprtju dejala Marina Borkovič, direktorica Gorenje Studia.

V Gorenju so ob tej priložnosti še posebej ogreli srca družine v stiski s Pomurja. V sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Slovenije, s katero tudi sicer redno sodelujejo, so pomagali eni od socialno šibkih družin, ki jih je dandanes tudi na Slovenskem vse več. Jesenski dnevi bodo tako lepši za družino Mrak, ki je na včerajšnji prireditvi prejela sodobno kuhinjo Gorenje.

 Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.