https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Veržej do tretje zaporedne zmage

Veržej, 29.9.2013  

 V 8. krogu 2. Slovenske nogometne lige je ekipa Farmtech Veržej z rezultatom 3:2 ugnala ekipo Šampion. To je že tretja zaporedna zmaga Veržejčanov.


Farmtech Veržej : Šampion    3:2 (2:2)

Strelci: Škoflek 0:1 (6.) Vinkovič 1:1 (21), Škoflek 1:2 (33.), Zahović 2:2 (40.) Trstenjak 3:2 (67.)

Gledalcev: 200

Farmtech Veržej: Andrejč, Vinkovič D. (Kavaš 75.), Vuklišević, Polajžer, Pelcl, Stojanović, Hodnik (Trstenjak od 50.), Hotić, Karnet (Sečko od 85.), Zahović, Vinkovič M.

Šampion: Čretnik, Splichal, Škoflek, Goropevšek, Čonč, Kovač (Horvat od 46.), Čretnik, Ilić, Šmigoc, Anželj (Džaferovič od 64.), Gliha (Petrič od 72.)

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.09.2013 ob 13:16 Mr Jack gost

      čestitke Veržeju. Me veseli, da zmagujejo in držijo sredino lestvice. Vsaka vam čast Veržejci. Ker verjetno ne bo slik in komentarja z včerajšnega derbija tretje lige med Nk Nafto in Dravo, bom kar tu napisal komentar z včerajšne tekme, ki so jo krojili sodniki iz okolice Maribora, ki so zelo pomagali Dravi do treh točk. Naftaši bi si včeraj zaslužili vsaj točko, a proti višji sili pač ni šlo. Pokazali so nam šest rumenih in rdeč karton. Nakar so popustili živci navijaški skupini Gorgone, ki so mislim da trije vdrli na igrišče, kar je pripomoglo k temu, da je sodniška trojka odšla v slačilnice in tekma je bila prekinjena za deset minut. Ko se je tekma nadaljevala, so sodniki obrnili ploščo in piskali vse v korist Naftašev in neupravičeno izklučili tudi Dravinega igralca. Saj ne moreš verjet kako sojenje imamo pri nam. Očitno je, da Drava mora biti prva zlepa ali zgrda. Pohvalil bi Gorgone, ki so pripravili res odlično vzdušje, tako številčno okrg 50 jih je navijalo skoz celotno tekmo, odlične koreografije in bakljada. Gringosi lahko o takem vzdušju samo sanjajo. Vse pa so pokvarili z vdorom na igrišče. To bo klub stalo kar precej denarja, bojim se da nam celo za kako tekmo zaprejo igrišče. Igralcem Nafte pa čestitke za borbenost. Glave pokonci. Gremo drugo nedeljo po zmago v Rakičan!

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      29.09.2013 ob 15:53 navijač gringogorgona gost

      ZICO je najbolši trener v Pomurju.Veržej ide v prvo ligo in postane del velike četvorke SLO FUZBALA : Krka ,Triglav,Zavrč,VERŽEJ.

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      29.09.2013 ob 16:24 Chivas gost

      V Lendavi so pokurili par tisoč evrov za elektriko za reflektorje pri obisku cca. 200 gledalcev.Nočna tekma v slo tretji ligi, to je velika potrata tudi za tako nebogato občino lendava, ki cveti s svojimi projekti.Mogoče bodo z razglednega stolpa iskali boljše fuzbalere .Kazen pa naj kar gorgone plačajo.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      29.09.2013 ob 17:25 realist gost

      No GRINGOGORGONA malo si pretira. Po mojem si Veržej želi stabilnega drugoligaša in ne prvoligaša,će je seveda smelost pokomenirati in napisati svoja razmišlanja brez žaljenja za ta klub. Ziko je pa res trener na mestu kapo dol. NAFTA prvenstvo je dolgo ne popuščajte.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      29.09.2013 ob 18:19 deeeejc gost

      Nafta si komot lejko privošči nočne tekme. To pa zato ka elektrike nedo plačali, ker do za leto dni šli po vzoru Mure v trij p.m.. In opet jovo na novo jo porinejo v tretjo ligo od začetka. Gadi se mi fuzbal v prekmurji.

      1 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      29.09.2013 ob 20:45 prekmurec gost

      Bravo Veržej! Poleg članov pa me presenečajo tudi Veržejski kadeti, ki so trenutno na prvem mestu v 2SKL

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      30.09.2013 ob 9:03 fh gost

      @gost - Mr Jack, ne se jokat, če je Nafta izgubila. Nasprotnik je pač bila Drava, za katero se ve, da ima realne ambicije za preboj v 2.ligo. GREMO DRAVA!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.