https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

ŽNK Pomurje express - v Slovenj Gradcu nasule kar 19 zadetkov

1.10.2013  

V nedeljo je bil odigran 5.krog prve SŽNL. Nogometašice Pomurja so v Slovenj Gradcu dosegle zmago sezone, domačinkam so nasule kar 19 zadetkov. v derbiju kroga pa je oslabljeni Maribor, za katerega je ponovno zadela tudi Pomurka Urška Kozar, remiziral z močno okrepljeno ekipo ŽNK Jevnica.

V Slovenj Gradcu je ŽNK Teleing Pomurje v hladnem in deževnem vremenu odigrala svojo četrto srečanje v letošnji sezoni. Ker je ekipa na Koroško odpotovala v okrnjeni postavi, je prišlo v prvi postavi do nekaj sprememb, tako je trener Bojan Jančar na zelenico Športnega centra Vinka Cajnka poslal Katarino Puš, Anjo Prša, Jasmino Zelko, Kristino Erman, Kajo Eržen, Nino Marič, Manjo Rogan, Moniko Conjar, Tanjo Vrabel, Tjašo Tibaut in Špelo Kolbl. Na klopi za rezerve sta ostali Karmen Godina in Špela Rozmarič. Domačinke pa so srečanje začele v postavi Mirjana Marković, Eva Mirtič, Katja Ješovnik, Staša Čagran, Nika Preksavec, Lea Kašnik, Patricija Goričan, Helena Primec, Nina Poberžnik, Urška Garmut in Valentina Syla.

Glede na to, da je za nogometašicami reprezentančni premor in glede na to, da je bila večina Pomurk udeležena na reprezentančnih akcijah, so pričakovali, da se jim bo poznala utrujenost po odigranih napornih tekmah in potovanju na Slovaško. Toda naše igralke so še enkrat več dokazale, da so odlično fizično pripravljene in, da vsi pretečeni kilometri na pripravah niso bili zaman. Na izjemno težkem igrišču in v težkih pogojih so odigrale odlično tekmo, kljub malo lažjemu nasprotniku, pa smo z videnim lahko več kot zadovoljni. Igralke so srečanje vzele resno in do konca napolnile slovenjgraško mrežo. Tako so v polno zadele Kaja Eržen šestkrat, Tanja Vrabel petkrat, Tjaša Tibaut štirikrat, Manja Rogan in Monika Conjar pa po dvakrat ter s tem dosegle tudi letošnjo rekordno zmago in tudi eno izmed najvišjih zmag v zgodovini slovenske ženske lige.



"Glede na vremenske razmere smo se dobro prilagodile igrišču in s svojo igro ponovno dokazale, da smo zasluženo na prvem mestu. V tekmo smo šle odločno, z željo po zmagi. Nasprotnicam nismo dopuščale, da bi si ustvarile priložnosti," je po tekmi dejala šestkratna strelka Erženova.

Svoje videnje nedeljske tekme je zaupala tudi obrambna igralka Jasmina Zelko: "Kljub temu, da smo vedele, da je ekipa iz Slovenj Gradca lažji nasprotnik, smo tekmo vzele resno in začele napadati od prve minute. Čeprav je bilo vreme zares slabo, nas to ni zmedlo in smo poskušale vsak napad izkoristiti maksimalno. Za nas je bila to na nek način trening tekma, sedaj pa se že pripravljamo na tekmo z Jevnico, ki pa ne bo tako lahka."


Kristina Erman, ki je odigrala samo en polčas srečanja, pa je povedala: "Na včerajšno tekmo smo se odpravili kot na vsako drugo. Igra nam je od prve minute, kljub težkemu igrišču, lepo stekla. Zmagale smo z veliko razliko, kar nam daje še večjo samozavest za naslednjo tekmo, za katero pa mislim, da bo težja, saj so se k ekipi Jevnice vrnile ključne igralke, ki znajo obrniti rezultat v njihovo korist. Vendar me se ne smemo ozirati na druge, nadaljevati moramo ritmom dobrih rezultatov."


Že v nedeljo se v Športnem parku Beltinci obeta nov derbi, saj v goste prihajajo igralke ŽNK Jevnica, ki na lestvici trenutno zasedajo 4.mesto. Srečanje bo ob 15.30 uri.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.10.2013 ob 15:57 vpis gost

      Še vedno lahko postaneš del ekipe tudi ti, saj ŽNK Teleing Pomurje še vedno sprejema nove nogometašice in sicer od 5 do 15 leta starosti. Če si želiš in imaš voljo se pridruži. Kontakt za vpis najdeš na www.znkpomurje.com

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.