https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ŠPORT

Simič ostaja predsednik nogometne zveze

05.11.2010 ob 14:27  

Predsednik Nogometne zveze Slovenije (NZS) je na novinarski konferenci povedal, da ne razmišlja o odstopu s funkcije.

O odstopu Ivana Simiča se je špekuliralo potem ko se je zapletel v spor z reprezentanti zaradi višine premij za uvrstitev na letošnje svetovno prvenstvo. Simič je razveljavil sprejeti sklep, da reprezentante, ki so sodelovali na svetovnem prvenstvu, nagradi še z dodatnih 10 tisoč evri neto.

Kamen spotike naj bi bilo dejstvo, da so nogometaši za pogajanja z NZS določili sindikat SPINS, ki ga zastopa Dejan Stefanovič. Simič je takrat povedal, da je bil dogovor o tem drugačen, kar je Stefanovič zanikal.

Preberite tudi:

- Bo Simič odstopil s prestola nogometne zveze?


    Fotogalerija

    Komentarji

    1. brigitka
      05.11.2010 ob 17:49 brigitka

      Naj že brž odstopi in naj ne misli, da se nam bo zasmilil, ko to vse na velik zvon daje. Odstopi naj in naj bo že tiho.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.