https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Pomurci blesteli na 60. gostinsko-turističnem zboru v Podčetrtku

10.10.2013 ob 14:00  

V Termah Olimia v Podčetrtku je 8. in 9. oktobra 2013 potekal že 60. Gostinsko turistični zbor Slovenije. Svoje sposobnosti je pokazalo več kot tristo tekmovalcev iz več držav, med njimi tudi Pomurski gostinci, ki so domov prinesli kar 3 zlata odličja.


Tekmovanje je potekalo v skupno 28 kategorijah, v katerih so sodelovali tudi Pomurski predstavniki iz Hotela Diana, Term Banovci, Term Lendava, Term 3000 Moravske Toplice, Zdravilišča Radenci in Srednje šole za gostinstvo in turizem Radenci.

V kategoriji priprave jedi po naročilu »Magic box« je blestel vodja kuhinje in slaščičarne Hotela Diana, Štefan Sraka, saj je pometel s konkurenco in dosegel še eno zlato odličje, v kategoriji »razstava omizij in razkosavanje« pa so si zlato priborili predstavniki Term Banovci, Gregor Gjerkeš in Zoran Škarjot ter Term Radenci Aleš Kramberger in Aleš Rantaša.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

(Foto: osebni arhiv Štefan Sraka)

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.