https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Neisha navdušila občinstvo v Gledališču Park

Murska Sobota, 11.10.2013 ob 14:00  

Neisha-Neža Buh je z včerašnjim koncertom v Gledališču Park začela koncertno turnejo ob izdaji albuma Za vesoljke in kavboje, ki je Neishin šesti studijski album. Posveča ga vsem ustvarjalnim dušam tega sveta, ki si upajo stopiti iz konvencionalnih okvirjev in stremeti k svojim vizijam ter ciljem.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.10.2013 ob 17:29 jooj gost

      Rejan se je trlo navdušencov, pa še to polovica z šenkanimi kartami.Tak hitro je nede več v ms

      11 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      11.10.2013 ob 20:24 aleluja gost

      Pol od teh jih je dobilo karte zašenki na murskem valu, pa verjetno tudi večina ostalih nej glih plačala vstopnine. Nejša je tak nej nekši glasbeni presežek, čisto povprečje, potem pa še Nodi vskoči na koncertu, aleluja. :) Če nebi delili kart zastonj bi verjetno sami sabi igrali. Žalostno ampak resnično. Nejša mi sploh ni všeč, niti njena muzika. Samo če en petnajsto razredni hrvatek napuni vsako štalo v prekmurju bi si tudi ona zaslužila malo večji obisk.

      13 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      12.10.2013 ob 12:56 bv gost

      Je pa res ka so koncerti v prekmurju zelo slabo promovirani in mislim, da se je že dosti liden zgodilo ka bi se udeležili koncerta pa sploh neso znali ka je bil. te druge den na pomurce ale ge indre videš reportažo :)

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      12.10.2013 ob 14:14 gost gost

      očitno je nej bila reklama na ovon blesavon hrvatskon radii pa je zatou v prekmurji nišče nej znao za tej koncert.

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. smrt
      13.10.2013 ob 21:17 smrt

      Ka si nouri kelko lidij je bilo .So meli vsi mesto v dvarani

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.