https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

FOTO: »Noise night koncert« v klubu Jama

20.10.2013 ob 11:00  

S svojim energičnim nastopom so zbrane zabavali Don Vito (Nemčija), Daikiri (Francija) in Hexenbrutal iz Murske Sobote.

Slovenska skupina iz Murske Sobote, HEXENBRUTAL, je nastala leta 2004 kot stranski projekt tedanjih dveh članov še aktivnega Pluega. Prvotni koncerti so bili po principu improvizacije v živo, sčasoma pa je glasba prešla v konkretnejšo obliko. Kot posledica tega je bend leta 2009 izdal prvenec Think of me as a friend pri lokalni založbi God Bless This Mess. V zadnjih dveh letih je bend absolviral dve 12-dnevni in eno 24-dnevno turnejo po Balkanu in Evropi.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.10.2013 ob 15:16 z prve vrste gost

      http://shrani.si/f/2Z/e9/28kVCdYM/4/cna.gif

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      20.10.2013 ob 16:00 gost gost

      večjega sranja od toga hexenbrutala san v življenji še nej čuo. na splošno je taka muzika sama sebi namen, to se vidi tudi po obiski takših koncertov. dva benda, eden drugemi sta publika plus organizatori plus kelnari plus ženske od članov benda plus dva naključniva obiskovalca. po slikah sodeč je to to. isto je gda taki bedni špilajo v mikki. sicer vsakemi svoje ali vseeno, hexenbrutal je resno totalno mimo

      4 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.