https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ŠPORT

Foto: Kako je Nafta remizirala s Celjem

07.11.2010 ob 16:54  

V Lendavi se je včeraj zbralo blizu tisoč gledalcev, ki so že od začetka tekme videli ofenzivo domačih. Kljub temu so prvi povedli Celjani, ko je v 36. minuti zadel Maximiliano Klebčar. V drugem polčasi so se gostje še bolj zaprli, kar je ustrezalo Nafti. 

V 69. minuti rezultat izenačil rezervist Peter Gerenčer. Ko je že kazalo, da se bo tekma končala z 1:1, je Stjepan Caban v 83. minuti storil hudo napako, ki jo je izkoristil Dragan Čadikovski, hrvaški branilec pa se je nato odkupil v sodnikovem podaljšku, ko je z glavo izid izenačil.

 Nafta : CM Celje 2:2 (0:1)

Strelci: 0:1 Klebčar (36.), 1:1 P. Gerenčer (69.), 1:2 Čadikovski (83.), 2:2 Caban (90.)

Nafta: Murko, Vasiljev, Matjašec, Bečiri, Caban, Čeh (od 85. S. Pavel), Lesjak, Buzeti, Dvorančič (od 80. Kokol), Vaš, Vörös (od 38. P. Gerenčer)

Cm Celje: Mujčinovič, Klun, Pantovič, Čadikovski, Zajc (Kapič), Beznjak, Klebčar (Močič), Kačičnik, Gobec, Beršnjak, Mujakovič

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.