https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

FOTO: Mura z zmago v Hodošu na tretje mesto

Hodoš, 22.10.2013  

V nedeljo je bilo v Hodošu pravo nogometno vzdušje, saj je v lepem, a vetrovnem vremenu  v goste prišla murskosoboška Mura. 


Hodoš NŠ Mura 0:2 (0:1)

Strelci: 0:1 Pavel Uroš (40), 0:2 Kuzmič Dejan (69)

Gostje iz Murske Sobote so začeli podjetneje in si že v uvodnih minutah priigrali dve lepi priložnosti, vendar niso uspeli zatresti mreže. To pa jim je uspelo v končnici prvega polčasa, ko se je po strelu Roka Malačiča žoga od vratnice odbila do Uroša Pavla, ki je nato žogo rutinirano spravil v nebranjen del mreže. Po zadetku so pobudo prevzeli domači in v zadnji minuti prvega polčasa celo zadeli, a je sodnik gol razveljavil zaradi nedovoljenega položaja.

V drugem polčasu se je nadaljevala ofenziva domačih, vendar si resnejših priložnosti niso ustvarili, razen strela z glavo po podaji iz kota, ko je gostujočega vratarja Luka rešil prečnik vrat. Te sreče pa ni imel domači vratar Roland Freischmid, saj je po podaji iz kota bil spretnejši Dejan Kuzmič in potrdil zmago Mure, ki je tako napredovala po lestvici na tretje mesto.

 

  Gledalcev: 130

Hodoš: Freischmid, Tamaško, Kovacs, Lepoša, Gorza (od 87. Škerlak), Fartek, Molnar, Sipos (od 85. Lukašev), Vass, Somogyi (od 64. Kerčmar), Ponacz.

NŠ Mura: Luk, Madon, Malačič, Hozjan, Korpič (od 75. Nemec), Kuzmič, Balažic (od 89. Commisso), Pavel, Nemec, Lacroce, Kocbek.


  Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.10.2013 ob 8:19 gost gost

      MURA je zakon!

      14 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.10.2013 ob 8:48 to_neje_istina gost

      ge resan neven ka je s to zvezo narobe, naj malo red napravi, vejpa saksi ka pride proti muri samo faulera pa grobo spila, ze 4 igralci mure so poskodovani ker se pujsca pregroba igra. te pa se bumbar od trenera se neka dere ta na klopi pa toga nega nindri..od fuzbala pa pojma nema. ce bi se telko ukvarjo s pripravo taktike pa s svojimi igralci kak se ukvarja sakso tekmo s sodniki bi mogoce tuj hodos mel vec pik, nej pa ka samo cvili tan ob strani ovi pa klestijo na igrisci!

      11 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      22.10.2013 ob 9:28 iks gost

      Ubožčki soboški!! Spet zelo pristransko sojenje v korist mure! sramota za MNZ MS!!! Sramota!!

      6 18 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      22.10.2013 ob 9:37 amigos gost

      Fuzbal je šport za prave moške, nej pa za umetne piceke in nafudnjene soboške "zvezde"

      3 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      22.10.2013 ob 9:41 Medicius gost

      So tri dejstva: 1. Skoraj vsak ki je do zdaj navijal za Muro, bo odslej navijal za klub s svojega kraja. Tako pač je. 2. Proti Muri se je in se bo vedno igralo 150-200%, pa tudi če to pomeni, da kosti pokajo. Pač kruta resnica. 3. Iz zgornjih dveh točk je povzeti, da Mura še vedno nosi ime, ki ji ga nihče ne more odvzeti. Tudi najslabši upravi to ni uspelo. :)

      31 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      22.10.2013 ob 10:37 OČIVIDEC gost

      Pohvaliti je treba NK Hodoš, ki je pogostil igralce Mure. Res lepa gesta, bravo!

      13 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      22.10.2013 ob 11:25 ipsilon gost

      ti si resan v kmici "iks", ka zdaj mislis ka trbej nekomi v ton rangi noge trejti pa jih biti ka te vi dokazali vaso kmecko primitivnost? to nemislin zdaj na hodos oz to tekmo, ampak cist nasplosno ka vsi tak ostro idete proti njin, me zanima kak bi tebi bilo ka bi te nonstop nesce klesto brezveze..te so zdaj igralci pri muri menjevredni ka so pri muri pa jih trbej trejti? malo primitivno je to. saksomi se cestita za zmago ce zmaga pa odspila fuzbal to je nikdar nej problem, je pa zalostno ka se na taksi nacin spravla nesce proti muri spilat, te pa vsi klubi kak papagaji ze pred tekmo znate ka se sodi v korist mure...prav smesno, ukvarjajte se z drugimi zadevami fairplay pa to, pa te s sodnikami. se vidi ka so eni nogometno malo bole izorazeni pa ce naredijo faul naredijo taksoga v mejah normale v keron je nasprotnik nej zdravstveno ogrozeni, za kar pa proti mure nebi mogo trditi ker je sakso tekmo 3-4 prekrski keri so nej za nogometna igrisca.

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      22.10.2013 ob 14:29 re-iks gost

      Ka tij "IKS" nemaš nikšnoga dela, ka maš čas odite na vse Murine tekme, ka znaš iz prve rokej ka so pa sodili za Muro? Ali pa si tak živčno obremenjeni z Muro, ka že senjaš o njoj? Najboukše bi bilou ka bi stopo med sodnike, ka bi te biu EDINI SODNIK, ka je nej za Muro!!!!!!!!!!!!

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      22.10.2013 ob 14:41 FATA gost

      MURA mora čimprej napredovati v višji rang tekmovanja ,če nej do ostali brez igralcov ker sodniki puščajo grobo igro vsem se ide samo premagati MURO pa če treba komu nogo streti kak so na tekmi z Križevci niti kartona rumenega sodnik ni pokazal.

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      22.10.2013 ob 16:38 osa gost

      Gej ste tou v kukorci špilali nogomet.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      22.10.2013 ob 18:23 mura gost

      ka pa gančki nete komenterale !!! Žalite bg za brez veze GE SI ZDAJ ČELAVI????

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      22.10.2013 ob 20:52 serdičar gost

      Serdica je zakon, pa niti besede od derbija z Goričanko !

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      22.10.2013 ob 22:40 white devil gost

      na tekmi goričanka - serdica je bilo pravo nogometno vzdušjed in navijanje in seveda zmaga serdice.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      22.10.2013 ob 23:21 šipi gost

      ge mo zdaj komentero neka pa tak znan ka do me eni napadnili pa obsojali pa vse ge san trenutno nogometaš nk hodoša, špilo san pa za muro pa za križevce paza tromejnik , pa nebi rad nika dosta svojo hvalo delo, ali trener mi je bil bojan malačič ka je zdaj trener pri muri pa upam ka mi nede zamero ge mo tak pravo, trenutni igralci mure so nej zreli ka špilajo višje od 1 mnz ms, nemajo izkušenj, nemajo ćelje , nemajo nič ka je pomembno za višji rang tekmovanja bijejo jih v v 1 mnz ms, zakaj??? ker so prepočasni in oni in njihovi nasprotniki, v tretji ligi ne bodo tako biti, zato ker jih bodo igrlaci v tretji ligi prej zaustavili in ne bodo mogli izigravati ne zelim nekaj pamtovat ampak ljudje v ms in na gorićkem se zavedajte ka trenutna ekipa nk mure ne more igrat višje od 1 mnz ms, pa šalostno bo sedaj me napad ker veste ka smo muro že milijonkrat forsirali višje pa smo padli na realna tla zato pa z dobrimi nameni, temelji so pa ne hitet srećno

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      23.10.2013 ob 0:18 jj gost

      šipi če mura pride v višji rang se bo ziher neke okrepila malo tak da tiho bodi ker ne veš kaj se dogaja!

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      23.10.2013 ob 0:18 gost gost

      Medicus, zaj pa ti meni razloži teh 150-200%. Če je 100% celota nekoga, oziroma se s 100% označi zaključena procentuaža, kak lejko nešče da neka več kak 100%? To je praktično nemogoče in redno blesavo je dajanje izjav kot je tvoja in podobne.... npr. dali so 110% od sebe.... samo redni nerazgledanci lejko dajo takše izjave. Mura je pa itak zakon.

      3 19 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      23.10.2013 ob 8:46 ja_in_nej gost

      šipi prvo kak prvo svaka ti čast predvsem za to ka sploj vupaš na forumi ala pomurec (ge je prioriteta sinfanje in blatenje vseh in vsega) naglas povedati sto si. se pa nestrinjan z vsen napisanin. prvo se nestrinjan s ten ka je razlog brsanja to ka so prepocasni in eni in drugi. ce ma igralec kaj v glavej nede nikoga namerno brsno in ga probo poskoduvati, ampak de nasprotniki ce je boksi cestito. ampak v tej ligaj je vse premalo IGRALCOV in vse prevec "igralcov", saj razmis ka scen povedati. glede kakovosti ekipe pa mo tak pravo, trenutno pri muri trenera 4-5 igralcov ki lejko spilajo tudi v 3snl, je pa tak ka ostalih 10 pa tezko v 1mnl. in zdaj je te neksa mesanca in so rezultati tuj taksi kak so, za mene so se presenetljivo dobri. morejo pa definitivno v muro zvabiti se dodatnih 5-6 igralcov na rangi 3snl ka se popuni ekipa ka bi lejko sploj kaj pricakovali v 1mnl pa ka bi tudi kda de se prislo gor lejko normalno borilo za obstanek in mogoce sredino lestvice 3snl.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      23.10.2013 ob 11:37 kvaliteta gost

      Odlično fantje, da se analizirajo ekipe, ne pa samo šinfat. To kaj je povedal Šipi, je odlična ugotovitev, da če ti v toj ligi nisi dosti bokši, boš ligo više topovska hrana. Glejte v tretji ligi naše dobre ekipe že padajo za prvima na lestvici, pa majo odlične igralce pa je težko. Moram povedat, ko je Tromejnik prevzel KOVAČIČ, da je to čist druga ekipa in igra zelo dobro. Ta trener je vodil je pri Muri U14 IN KADETE, ampak to odlično in ne vem zakaj je odišo. Mislim, da lahko prav Kovačič pripelje Muro v tretjo ligo. Pa Križevce je iz mnz lige pripelo v pomursko ligo. So dobri treneri pri nas, da lahko Muro s temi igraci pripelje ligo više.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. Medicius
      23.10.2013 ob 11:57 Medicius

      @gost, Medicius je, ne Medicus. Ljudje se poslužujemo in srečujemo s hiperbolami vsakodnevno, kot recimo da bo oz. je nekdo dal enkrat več od sebe, pa ni važno če je to zapisano ali povedano v besedi ali številki. Jasno je, da je 100% celota, to še moj 10 let star sin razume, ne bi pa razumel, kaj sem želel prej povedati, zato se takim opravičujem za moj nerazumljiv komentar. Meni je bolj blesavo, ko se na tem portalu vedno spotika ob nepomembne stvari, ob komentatorje, avtorje novic in še kaj bi lahko naštel, medtem ko ti eni in isti komentatorji ne stojijo za svojim istim uporabniškim imenom ampak vedno uporabljajo kakšnega drugega in se tako skrivajo za njim. Na tak način je najlažje biti pameten.

      20 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      23.10.2013 ob 11:58 COTA gost

      Tole ni ligaško igranje nogometa ! Tole je trening , za PASTIRSKE IGRE ! Tja sodite v si ki si mislite , da je tole ligaško igranje nogometa ? Da o igralnih površinah ( IGRIŠČU ) sploh ne govorimo . Celo vij iz goričkih krajev . Tole so malo bolj obdelane njive ! O šajtravih in iskrivljenih igralcih ne govorim !

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      23.10.2013 ob 12:35 kar tako gost

      Kot veliki ljubitelj nogometa, tako velikega in malega, me veseli da lahko preberem nekaj zmernih komentarjev. Vsekakor ima vsak svoj pogled na dogajanje v nogometu in temu primerni so tudi odzivi, na posamezna dogajanja. Mislim da je velik problem pomurskega nogometa število klubov (ne mislim da je to slabo), premalo igralcev, predvsem mladih, ki bi se resneje ukvarjali z nogometom, kakor tudi materialno stanje klubov. Sigurno je lažje zagotoviti kvoto igralcev malega nogometa in verjetno je treningov malo ali pa jih ni, ker igralci trenirajo drugje (veliki nogomet) in zato ni potrebe. Organizacija tekme minimalni strošek, zaradi občinskih lig zagotovljene zanimive tekme na dobrih igriščih in v primernem času (reflektorji).Vse to nekako počasi ubija kvaliteto velikega nogometa kakor tudi zagotavljanje selekcij v mlajših kategorijah, ki so potrebne glede nastopanja članske ekipe v posameznem rangu tekmovanja.Na koncu pa je verjetno za pohvaliti en kup športnih funkcionarjev, ki skrbijo da se je nogomet tako množično zakoreninil in z ulic in stranpoti vseeno potegnil določeno število mladih ljudi, ki se ukvarjajo s to lepo dejavnostjo. Zato je včasih lepa beseda in vzpodbuda nas ki slonimo ob ograji z kozarcem pijače v roki za te ljudi mogoče večja nagrada kot pa denar ki manjka v klubski blagajni. Tudi porazi so del športa in druženje ob nogometu bi lahko bilo prijetnejše, če bi postali malo bolj strpni in tolerantni do vseh, katerim je nogomet res v veselje.

      19 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.