https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Radenski in radgonski karateisti odnesli kar 15 kolajn

23.10.2013  

 V soboto, 19. 10. 2013, je v športni dvorani TŠC v Mariboru potekal mednarodni turnir v karateju „Maribor Open 2013“.


Med več kot 260 tekmovalci iz petih držav: Slovenije, Srbije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine ter Slovaške, je bilo tudi kar nekaj članov in članic Karate kluba Radenci in Karate kluba Radgona, ki so se odlično odrezali. Skupaj so osvojili kar petnajst medalj. Izmed mladih Radenčanov, sta srebrni medalji v svojih kategorijah osvojila sestra in brat, Eva in Matevž Jurinec, bronasti pa brata, Nejc in Sami Skotnik.

Še več uspeha so imeli radgonski karateisti, ki so pod vodstvom trenerja Veno Jaše Grujića, osvojili kar 11 medalj. Najboljše nastope so prikazali Mišel Čuček in  Blaž Klobasa v katah posamezno ter David Klobasa v katah posamezno in v športnih borbah.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.10.2013 ob 8:07 sobočanec gost

      To, da so tudi soboški karateisti na tem tekmovanju dobivali medalje pa z nobeno besedo ?!

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      23.10.2013 ob 18:25 ha ha gost

      zakoj ste zbrisali moj komentar ?

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      23.10.2013 ob 18:27 ha ha gost

      zaradi tega ????? rejsan ste daleč najslabši portal v pomurju.http://www.pomurje.si/aktualno/sport/vid-veren-hochstetter-svetovni-prvak/

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.