https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Pomurec.com želi pomagati Pomurcem do brezplačnega toplega obroka

25.10.2013 ob 12:30  

Pomurske gostince vabimo, da sledijo vzoru ljubljanskih kolegov in lačnim ponudijo brezplačen topel obrok.


Vedno več ljudi si tudi v Pomurju težko privošči topel obrok. Zaradi tega smo se na Pomurec.com odločili pozvati tudi pomurske gostince, naj sledijo pozitivni akciji, s katero so nekateri ljubljanski gostinci ljudem v stiski ponudili brezplačen topel obrok.

Foto: dnevnik.si

Vsi, ki se odločite za pozitivno potezo, da pomagate tudi sami, nam to sporočite na e-naslov urednistvo@pomurec.com, mi pa bomo na portalu bralce obveščali, kdo se je odločil pomagati in koliko ljudem bomo skupaj na tak način polepšali dan.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.10.2013 ob 12:39 gost občan gost

      Vse kopirate iz te Ljubljane. Ka ste si pa prej nej tou zmislili, ka zdaj samo kopirate. Sicer pa tudi vse drugo kopirate. Ka se prejšnji den zgodi v LJ.se že drugi den na velko piše na Pomurci. Samo kopirati tou nejde.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      25.10.2013 ob 13:45 gost gost

      lastnik toga portala bi tudi lejko sodeloval. namesto ka troši denar za brezvezne projekte bi naj rajši tan v rakičani odpro kakšo kuhinjo za siromašne.

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      25.10.2013 ob 15:42 Lastnik? gost

      gost, ker resno ne vem kdo je lastnik tega portala me zanima kdo to je? Pa s tem ne mislim nič slabega, samo informacijo bi rad. Sem pa mnenja, da urednik ni enako lastnik.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      25.10.2013 ob 19:58 nekdo gost

      Predlagam, da tudi Studio Plus nameni nekaj denarja za ta projekt, bo vsaj imel malo vecjo gledanost.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      25.10.2013 ob 20:23 lajči gost

      @Lastnik? Kelko ge znam je tu šef mag. Robert Celec, direktor RIS-a v Rakičani. Če drugo ne ti je lahko sedaj jasno zakoj se na tem portalu toliko reklamira te Srednjeveške dneve :P

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.