https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: V Trnju z dobrodelnim koncertom zbrali okoli pet tisoč evrov

Trnje, 03.11.2013 ob 7:00  

Včeraj so se krajani Trnja, okoliških vasi in posamezniki iz celotne Slovenije povezali z namenom zbiranja sredstev za ureditev otroškega igrišča, nakupa opreme in da bi pomagali pomoči potrebni družini iz domače vasi.


V Trnju, kjer so domačini in domača društva poznani po tem, da radi delujejo z namenom po uresničitvi dobrega cilja, so z včerajšnjim koncertom in donatorji zbrali okoli pet tisoč evrov sredstev, s katerimi želijo urediti novo otroško igrišče ob gasilskem domu, nakupiti igrala in pomagati svojim sovaščanom, ki so potrebni pomoči.

Na koncertu so pred polno dvorano obiskovalcev nastopili domačin Aljaž Gyurica in njegovi glasbeni kolegi. Zbrani so prisluhnili Aljažu, ki je zaigral na kitari, tudi v duetu z Luko Osmanom, Sara Briški Cirman se je predstavila s harfo ter solo in jazz petjem, za glasbeno spremljavo pa sta poskrbela še Alja Vižintin in Jan Čizmazija.

Obiskovalci so si lahko ogledali in kupili ročna dela, nato pa so se družili ob dobrotah, ki so jih pripravile vaščanke.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.11.2013 ob 8:49 nemanpojma gost

      ka, blue planet je nej bilou tan?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. Za komentiranje se morate prijaviti!

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.