https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Čarovniške delavnice v Podgorju

04.11.2013 ob 8:00  

V organizaciji Turističnega društva Čemaž so v gasilskem domu Podgorje potekale sedaj že tradicionalne delavnice za otroke na temo Noč čarovnic.


Otroci so izdelovali čarovniška oblačila, strašljive buče, risali in iz testa izrezovali različne modele. TD Čemaž je vse prisotne otroke pogostilo s sokom, keksi in čarovniško juho, ki jo je skuhala upokojena ravnateljica OŠ Stogovci Anica Lebar.

Predsednica TD Čemaž, Marija Krstič, je bila navdušena nad takšnim odzivom otrok, zato bodo tovrstne delavnice organizirali tudi v bodoče. Povedala je, da se je delavnic v spremstvu babic, mamic in očetov udeležilo 38 otrok, ki so odšli domov veseli in zadovoljni.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.