https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ŠPORT

Dvoranski šport: Zmaga le odbojkaricam in tenisačom Keme

04.11.2013 ob 10:00  

Pomurske ekipe v dvoranskih športih imajo za sabo dokaj neuspešen vikend. Zmago so dosegle le odbojkarice Keme iz Puconec, ki sedaj zasedajo prvo mesto v 1. DOL za ženske in Namiznoteniški klub Kema I, ki so prav tako na vrhu 1. SNTL za moške.


ODBOJKA

Odbojkarji Panvite Pomgrad so v petem krogu 1. DOL za moške v domači dvorani izgubili z ekipo Calcit Volleyball z rezultatom 1:3 (25:15,23:25,19:25,12:25). Ekipa Panvite Pomgrada je s tem porazom zdrsnila na tretje mesto. V naslednjem krogu, v soboto, gostujejo pri ekipi Salonit Anhovo.  

Odbojkarice Keme Puconci so v četrtem krogu 1. DOL doma premagale ekipo GO Volley, rezultat je bil 3:1 (27:25,25:23,15:25,25:22). Trenutno so na prvem mestu. V naslednjem krogu, v soboto, gostujejo pri ekipi UOK Vital Ljubljana.

Več o tekmi si lahko ogledate TUKAJ.

Odbojkarice M. Sobote ta vikend niso igrale, saj se tekme 2. DOL ženske Vzhod niso odigrale. Soboške odbojkarice so trenutno na šestem mestu. V naslednjem krogu, v soboto ob 18.00, gostijo ekipo iz Benedikta.

KOŠARKA

Soboški košarkarji so v tretjem krogu izgubili s Parklji z rezultatom 82:76. Košarkarji Radenske Creativa so trenutno na dvanajstem mestu. V četrtem krogu, v soboto, igrajo doma ob 19.00 s Postojno.

ROKOMET

V petem krogu 2.DRL za moške je Arcont Radgona doma izgubila z RK Jadran 2009 Hrpelje Kozina z rezultatom 23:25. RK Pomurje pa je v sredo odigralo tekmo četrtega kroga z ekipo RK Ajdovščina in zmagalo z rezultatom 36:35. Ekipa Arconta je na desetem mestu, Pomurje pa na šestem mestu. V naslednjem šestem krogu Ekipa Pomurja gosti ekipo ŠD Škofljica Pekarna Pečjak, ekipa Arcont Radgone pa gostuje pri ekipi Krim - Olimpija.

NAMIZNI TENIS

V 6. krugu SNTL za moške je NTK Kema I doma premagala NTK Ilirija s 5:0, NTK KEMA II pa je z istim rezultatom v gosteh izgubila z NTS Mengeš. Prva ekipa Keme je trenutno na prvem mestu, druga pa na osmem. V naslednjem krogu Kema I gosti pri ŽNTK Zavarovalnica Maribor, Kema II pa gosti NTK Olimpija.

BADMINTON

V Budimpešti je potekalo mednarodno prvenstvo Madžarske v badmintonu Yonex Hungarian International 2013, ki šteje za svetovno badmintonsko jakostno lestvico. Po krajšem premoru, v katerem je Iztok Utroša zaradi nastopov v Švicarski badmintonski ligi izpustil nekaj mednarodnih turnirjev, je nastopil na turnirju v Budimpešti. Na turnirju je bil neposredno uvrščen v glavni del turnirja. V prvem krogu je bil njegov nasprotnik Čeh Jakub Bitman, ki ga je premagal 2 : 1 v nizih (25:27, 21:12, 21:19). V drugem krogu pa je z 2 : 0 v nizih (21:14, 21:13 ) premagal angleža Rhysa Walkerja. V četrfinalu pa je bil njegov nasprotnik danec Kian Andresen. Četrfinalni dvoboj je po napetem prvem setu izgubil z rezultatom 2 : 0 (24:26,10:21).

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.11.2013 ob 9:43 loleki gost

      Kak lejko napišete samo zmaga odbjkaricam Keme pa tenisačev, če je recimo RK Pomurje tude zmagalo.. bakovske zamere za sabotazo pomurja so ze par člankov vidne. Smešno

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.