https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

GLOBALNO

Premiera filma Gremo mi po svoje 2 in obisk filmske ekipe v petek v Murski Soboti

05.11.2013 ob 14:01  

Kam pa pridemo, če nikamor ne gremo?, se sprašujejo v nadaljevanju filmske mladinske uspešnice, ki premierno prihaja na velika platna kinematografov Cineplexx po Sloveniji. Za petkovo premiero v Murski Soboti bomo v nagradni igri podelili petkrat po dve vstopnici.

 

Premiera filma Gremo mi po svoje 2 bo v petek, 8. novembra, ob 19. uri v kinematografu Cineplexx Murska Sobota. Cineplexx je za vse obiskovalce pripravil poseben program z obiskom filmske ekipe po koncu filma in nagradami za najsrečnejše.

»Vesel sem, da sem dobil priložnost za nastop v nadaljevanju najbolj gledanega slovenskega filma. Lepo je bilo delati z Mihom Hočevarjem in Juretom Zrnecem. Privilegij je bil videti to ekipo mladih, ki so se hrabro borili z vremenom in napornim ritmom snemanja. Upam, da bo film lepo sprejet in čakam na snemanje Trojke,« je o filmu povedal Tadej Toš.

Če vam je bil všeč prvi del, vas bo drugi navdušil! Oglejte si veliki taborniški dvoboj med Ljubljančani in Štajerci v družbi prijateljev, v dvoje ali z družino in doživite nov svet kina in zabave.

 Za nagradno igro kliknite TUKAJ.

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.