https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Na območju UE Lendava zasegli prepovedano drogo

05.11.2013 ob 15:00  

Policisti Policijske postaje Lendava so na podlagi odredbe Okrajnega sodišča v Murski Soboti 18. oktobra 2013 na območju UE Lendava opravili dve hišni preiskavi.

V prvi so na domu 23-letnega osumljenca našli in zasegli več posušenih rastlinskih delcev prepovedane droge konoplje v različnih posodah, alufolijah in PVC vrečkah, vlagomer, tehtnico in dva mlinčka.

V drugi hišni preiskavi pa so pri 31-letnem osumljencu našli in zasegli posušeno rastlino prepovedane droge konoplje višine 115 cm, 64 gramov posušenih delcev rastline in posajeno rastlino višine 140 cm.

Zoper oba osumljena bo po vseh zbranih obvestilih podana kazenska ovadba za kaznivo dejanje Neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.