https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ODBOJKA

FOTO: Odbojkarice Kema Puconec so namučile drugoligašinje iz Ankarana

Puconci, 14.11.2013  

Včeraj so se v Puconcih pomerile odbojkašice Keme in Ankarana v  prvi četrfinalni pokalni tekmi. Domačinke so se pošteno namučile proti drugoligašu iz Ankarana, a na koncu vseeno slavile s 3:2.


Kema Puconci : Ankaran 3:2

( 25:18, 22:25, 24:26, 25:22, 15:13 )

Na začetku tekme je domači trener nekoliko premešal začetno postavo, saj denimo tekme ni začela niti kapetanka Ana Praprotnik Flisar, tako pa so ostale igralke pokazale v prvem nizu dobro igro, ter brez večjih težav dobile prvi niz.V drugem nizu je nekoliko pošla moč našim igralkam in igralke Ankarana so to s pridom izkoristile, ter si v končnici tekme priborile prednost in na semaforju je bilo 1:1. Tretji niz je bil prav tako izjemno napet, v napeti končnici je domači trener naredil nekaj menjav in v igro so prišle še preostale igralke, ki bi naj Kemo popeljala do vodstva, a se je žal zgodilo ravno obratno in Ankaran je presenetljivo s 2:1 v nizih povedel v Puconcih. 

Četrti niz so morale domače igralke dobiti če so še hotele upati na nadaljevanje tekme, gledali smo izredno izenačen boj v katerem so pa na koncu prišle na plan prvoligaške izkušnje in Puconci so izid poravnali na 2:2. Sledil je še odločilni peti niz na tekmi, katerega so bolje začele domačinke, ter ves čas vodile, igralke Ankarana so se nekajkrat nevarno približale a je bilo na koncu vse skupaj premalo in zmaga je ostala doma.

Vir: zokpuconci.com

Več fotografij v spodnji galeriji...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.