https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Modni kreator Aleš Černi predstavil svoje umetnine enega leta

Murska Sobota, 18.11.2013 ob 12:00  

Aleš Černi je včeraj na modnem šovu v Diani ponovno predstavil svoje modne kreacije. Revijo njegovih kreacij si je ogledalo zavidljivo število obiskovalcev.

Pomurski modni kreator, Aleš Černi, je spet predstavil svoje modne kreacije, ki jih je ustvaril v zadnjem letu. Na kreacijah je bilo mogoče prepoznati stvari vseh letnih časov in različnih priložnosti s poudarkom na ženstvenosti. Za mladega oblikovalca sta krojenje in šivanje predvsem umetniški izziv. Sam pravi, da so oblike stvar trenutnega navdiha in da so kreacije namenjene ženskam, ki imajo stil. Obiskovalci so si v vmesnih premorih lahko ogledali modne fotografije njegovih kreacij, ki jih je v evropskih mestih naredila fotografinja Tanja Zrinski.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.11.2013 ob 13:03 gost pardon gost

      No, no, tak super je pa pa nej bilou. Sedeli so pa tak sami znanci nastopajočih . Podobno,kak v Spartacusi, samo od toga nesmi nišče slabo pisati, ka te včasi zbrišete.

      16 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      18.11.2013 ob 13:50 smetana gost

      Sama smetana med obiskovalci. Poraja se mi vprasanje, kdo bo nosil te modne kreacije?

      6 16 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      18.11.2013 ob 13:56 zetor gost

      Majmun....te pa ti zasij kreacijo ce si tak pameten......ales je pa ja fajn decko.....!!!!!!!!!!

      15 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      18.11.2013 ob 14:13 gost obiskovalec gost

      Ge si vido smetono med obiskovalci? Tej, ka so bili tan so niti s nej od smetane. Smetana odi na kakše druge prireditve. Dobro je of napiso, što je bil tan. Majmun se je pa rejsan pokazo pravoga majmuna, tak ka no coment.Po njegovon so vsi drugače misleči za odstrel. Nej je pa gor prišo, ka je on prvi. Vsak ima pravico do svojega mnenja.

      11 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      18.11.2013 ob 14:50 ms gost

      što pa te je smetana?? ka smetana kao odi na drüge prireditve. no, što je smetana za vas?? boug van pomagaj revčeki!

      5 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      18.11.2013 ob 15:56 supergirl gost

      Aleš, znova presenečaš :-) super si

      10 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      18.11.2013 ob 16:52 gost smetana gost

      Gost ms, če san ne vejš, se malo pozanimaj, što je smetana, kama odi in ge se gible, na kakšnih prireditvah. Te, kda boš znal, mogoče več neboš komentiral nekaj kar ne veš.

      7 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      18.11.2013 ob 17:39 hamham gost

      ka pajdo je hamburgere pekeu?

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      18.11.2013 ob 18:41 ms gost

      v Soboti smetana, rejsan ja! hahaha. get real!! LOL

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      18.11.2013 ob 18:57 PAJO gost

      Tou je za vas smetana ? Čudo da še svet stoji ? Vij deca pa itak n e vejte zakuj se ide !!

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      18.11.2013 ob 20:05 AU gost

      Žalostno ampak resnično! Tu se pa sedaj res vidi slovenska faušija, ki res nima primere. Nekdo se trudi, uživa ob svojem delu pa ga je potrebno takoj "obesiti" Smetana gor ali dol, sama se štejem med ljudi, ki znajo ceniti delo mladega in kreativnega človeka, ki si upa in verjame v svoj uspeh! Lahko vas je resnično sram!!! Če bi ti, ki tukaj komentirajo, poznali Aleša, kaj vse je prestal v svojem življenju, upam da bi se vsaj malo zamislili nad svojim brezveznim pisanjem. Sama sem na modni reviji uživala in sem ponosna, da Aleša poznam! Če res nimate kaj pametnega za povedati rajši ne komentirajte, ker res delate BEDAKE sami iz sebe. Verjamem, da v življenju nikoli niste nič naredili in ne boste, zato pa ljudi ki delajo in ob tem uživajo PUSTITE NA MIRU.

      16 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      18.11.2013 ob 20:43 gost 2 gost

      gost - AU se podpišem 100% pod tvoj komentar. Namesto, da bi podpirali domače ljudi, ajde raztrgajmo jih. idioti brez primere. Prav jasno de mi pomali, zakoj nas majo vsi za bebeke. Razmin ajde, ka se pač vsakomi vse nemre viditi, ampak lidje božji, prvo spucajte pred svojim predpražnikom. Me zanima kakšen je vaš život in ka ste vi napravili z njega. Samo nej, rajši smo bogi, pa se smilimo sami sebi kak je vse v k*, pa kak so vsi drugi krivi ka je vse tak slabo. Tudi če stanje neje rožnato, se eni vsaj trudijo. In to je pohvalno. Zato sikdar takšnin lidjen dan podporo, tudi če neje vse po mojon žmaji. Bravo Aleš.

      11 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      18.11.2013 ob 21:54 xx gost

      Aleš, všeč mi je ka se trudiš in resno uživaš v ton ka delaš. Niti predstavlan si nej, kelko časa pa živcov ponucaš ka spraviš skuper eno takšno kolekcijo. Vsaka čast! Vseeno bi te pa rada malo opozorila glede enih stvari kere me zmotijo pri tvojih oblekaj. Za začetek bi omenila ka tvoje kolekcije nemajo nekšne rdeče niti in zdi se mi tudi ka preveč različnih idej ščeš spraviti v eno kolekcijo. Moti me tudi izbira tvojih materialov in krojov, ker se mi zdi ka vse nekak staromodno vo spadne na konci... Pa tudi stajling modelov pripomore malo k tomi ka naredi oblačila staromodna. To je samo moje skromno in dobronamerno mnenje. Spoštujem tvoj trud in ti želim ka boš uspešen! ;)

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      19.11.2013 ob 9:14 gost xy gost

      Aleš se trudi zase in za svoj žep. Če pa ima nekdo drugačno mnenje in vse samo ne hvali, pa ga že poodite. To je nestrpnost in s ten pokažete svoje vedenje, tolerantnost in še kaj. Če nekomu kaj ni všeč še ne pomeni, ka je nevoščljiv. Enim je všeč, drugim pa ne, okusi so različni in prav je tako. Samo strpnost je potrebna in upoštevanje drugače mislečih. Samo kdor to zmore je velik in smetana.

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      20.11.2013 ob 13:31 prekmurje gost

      Bravo aleš! velki napredek! kak pri oblekah, tak pri predstavitvi, manekenke, itd... super!

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      24.11.2013 ob 14:46 sobočanka gost

      Ko prebiran te vaše komentare sploh ne ven, ka si naj mislim. Aleš je sigurno fejst delo te da ste vi eni sideli v parki. Kak vidin je priden in sposoben, zato je včasih boukše, ka ste vi eni tiho. Ne bojte njemi navuščeni, privoščite mu srečo, ker jo on kakor tudi mi vsi zelo potrebujemo. Aleš šrečno in še dosti uspešnih modnih revij.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      24.11.2013 ob 14:50 sobočanka gost

      Popravek: Aleš srečno in še dosti uspešnih modnih revij.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      10.02.2014 ob 15:27 Lendavčanka gost

      Aleš, čudovite kreacije si prikazal! Le tako naprej,vidim, da si vztrajen in kreativen že od šolskih rosnih let! Počasi se daleč pride! Želim ti uspešen skok iz te zategnjene Slovenije!!!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.