https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Tudi številni slovenski zdravniki nasprotujejo cepljenju

22.11.2013 ob 8:00  

V Sloveniji je kar precej zdravnikov, ki so proti cepljenju, vendar se zaradi sankcij svojih nadrejenih ne upajo javno izpostaviti. Nekateri zaskrbljeni starši so celo dobili informacijo, da naj bi Inštitut za varovanje zdravja grozil pediatrom z več tisoč evri kazni, če bodo starše otrok spustili brez cepljenja. Žal se ta pediater, ki je to informacijo o grožnji s kaznijo preko elektronske pošte posredoval neki zaskrbljeni mami, prav tako ne upa izpostaviti. Tudi zaradi takšne prisile do staršev in pediatrov je srbska zdravnica dr. Sladjana Velkov za cepljenje dejala, da je to »medicinska inkvizicija«.


V nekaterih drugih državah mnogi zdravniki upajo na glas povedati, da ne podpirajo cepljenja. Nekaj teh zdravnikov je predstavljenih tudi v filmu: Prisiljeni v cepljenje. Odlomki iz dokumentarnega filma: Prisiljeni  v  cepljenje. Avtor Jürgen Meyer. Podnaslov filma:Farmacevtska industrija in zdravstveni sistem pod drobnogledom. Kaj  m o r a m o  vedeti o cepljenju!

Vlada je zaščitila farmacevtsko industrijo, da ne nosi odgovornosti za posledice cepljenja

Juliane Sacher je zdravnica, ki se je odločila, da cepljenja ne bo podpirala. Če se bo o cepljenju še naprej odločala država, se boji, da se bomo v prihodnosti borili s škodo po cepljenju kar pri 35 milijonih Nemcev. Sacher: »Dejstvo pa je, da proizvajalci niso več odgovorni za posledice. V ZDA je od leta 2009, ko se je zgodila velika goljufija s svinjsko gripo, vlada zaščitila celotno farmacevtsko industrijo, da ne nosi odgovornosti za škodo. Vzporedno so to uzakonili. To je popolna norost! Če cepimo, moramo vedeti, ali smo na pravi strani. Hitro bomo morali spoznati, da nismo na pravi strani, kadar cepimo. To je moje trdno prepričanje.«

Foto: finance.si

Avstrijski zdravnik: Nobene bolezni ne moremo izkoreniniti! Izkoreninimo lahko le pogoje za nastanek bolezni!

Juliane Sacher ni edina zdravnica, ki se bori proti cepljenju. Dr. Johann Loibner na konferenci AZK novembra 2010: »Veliki zdravniki in zdravilci nikoli niso cepili. Danes nam razlagajo, da lahko s cepljenjem izkoreninimo bolezni. Nobene bolezni ne moremo izkoreniniti! Izkoreninimo lahko le pogoje za nastanek bolezni, izboljšamo življenjske pogoje. Kuga je izginila brez cepljenja.

Družba Merck ponarejala podatke o učinkovitosti cepiva

Po podatkih študije KIGGS se težki stranski učinki po cepljenju pojavijo v 2 % primerov.

To pri več kot 40 milijonih cepljenj letno pomeni 800.000 težkih stranskih učinkov (velja za Nemčijo, op. prev.), motenj zdravja, povezanih s predhodnim cepljenjem. Družbo Merck, ki proizvaja zdravila in cepiva, sta njena lastna raziskovalca zalotila, da je ponarejala podatke o učinkovitosti cepiva.

PEI (Inštitut Paula Ehrilcha, op. prev.) se že desetletja brani pred tem, da bi podal izjavo o kriterijih in definiral, kaj je škoda po cepljenju, kako jo prepoznati in kako jo sploh lahko ločimo od drugih bolezni. Tu ne gre za obvezo glede skrbnosti za zaščito prebivalstva, to je kirminalna energija. GlaxoSmithKline je bil zaradi prevare obtožen na 3 milijarde dolarjev odškodnine. Očitek: podkupovanje zdravnikov, napačne navedbe podatkov ameriškemu uradu za zdravila FDA, zamolčanje podatkov o kliničnih študijah in zavajajoče reklamiranje.

V Angliji dobijo najstniki med 16. in 18. letom nakupovalni darilni bon v vrednosti 50 ameriških dolarjev, če privolijo v cepljenje proti HPV s cepivom Gardasil.

Milijonarja odstranila iz enciklopedije vsa negativna poročila o cepivih

Rockefellerji so najmočnejsa monopolna gonilna sila šolske medicine in velikih farmacevtskih koncernov, začenši pri finančni podpori medicinskih fakultet in ameriške zveze zdravnikov AMA, pa vse do zatiranja naravnih zdravil s sintetičnimi zdravili. Leta 1900 sindikat JP Morgan Rockefeller odkupi enciklopedijo Britannico in da odstraniti vsa negativna poročila o cepivih v njej.

Prava zgodovina cepljenja proti črnim kozam: po prvih akcijah cepljenja proti črnim kozam so se po l. 1801 pojavile prave epidemije te bolezni. Izginile so šele, ko so v 1970-ih ukinili

množično obvezno cepljenje proti tej bolezni. Proti koncu 19. stoletja je prišlo do štirih znanih incidentov pri cepljenju proti črnim kozam – od izbruha gobavosti do stotine smrtnih primerov.

Časi Napoleona: Vojak, ki je cepljenje preživel, je napredoval

Ujemajo se poročila, ki dokazujejo, da je šlo pri španski gripi v resnici za globalno cepilno katastrofo. Pandemijo so dve leti ohranjali pri življenju z dajanjem strupenih drog, ki so jih imeli za zdravilne medikamente. Gripo so dobili le cepljeni. V resnici so ljudi ubili zdravniki.

Med cepljenimi vojaki je bilo sedemkrat več bolezni kot med necepljenimi. Napoleon je uvedel obliko obveznega cepljenja. Dal je cepiti svoje vojake, kar so prestali le najmočnejši, šibki ne. Kdor je cepljenje preživel, ga ni preživel zato, ker bi bil zaščiten, temveč ker je imel močnejšo telesno zgradbo. Vojak, ki je cepljenje preživel, je dobil vojaški ali uraden državniski položaj. To je bila selekcija.

V Nemčiji: Konkretna priporočila za cepljenje izdaja ustanova Ständige Impfkommision STIKO (Komisija za cepljenja). Stroške priporočenih cepiv morajo nato plačati zdravstvene zavarovalnice. Priporočila te komisije imajo torej neposreden vpliv na stroške zdravstvenega sistema in prodajo farmacevtskih izdelkov. V prostovoljni anketi je 12 od 17 članov komisije STIKO navedlo, da prejemajo honorarje ali potovanja od proizvajalcev cepiv ali so soudeleženi pri študijah pred registracijo cepiv. Sedem od njih sedi celo v svetovalnem odboru farmacevtskih podjetij.

Film si lahko ogledate na strani: https://www.youtube.com/watch?v=JLTISutXnjw

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.11.2013 ob 9:04 2013 gost

      Naj boljše cepivo je:Vino,slivovica,viski,brinjavec itd...tablete pa:Česen,čebula,čili itd....samo do mere preveč je škodljivo.Zdravila so največji uničevalec naših organov.

      11 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.11.2013 ob 19:36 gostja gost

      Kaj pa sploh lahko kdo naredi, če noče cepiti svojega otroka? Pri nas sploh nočejo slišati o tem.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      27.02.2016 ob 10:02 MrT gost

      Kaj lahko kdo naredi, če ne želi cepit otroka? Napiše Predlog za opustitev cepljenja in ga naslovi na Ministrstvo za zdravje. Obstajajo jasne zakonske kontraindikacije za NE-cepljenj. To so; bolezni nezdružljive s cepljenjem in reakcija na predhodno cepljenje. Predlog mora biti dobro spisan na cca 3-4 straneh. Društvo SVOOD vam lahko pomaga pri pisanju Predloga, vendar boste kot starši morali narediti levji delež. Izobražujte se, berite knjige, da boste lahko razpoznali reakcije po cepljenju in se pravilno odločili glede cepljenja.

      10 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      06.05.2017 ob 9:35 Iscidokaze gost

      Preprosto reces cepljenju NE. Ne morejo te prisiliti. Pritozbe niso najbolj ucinkovite koliko berem. Prekmurci imate blizu avstrijske pediatre ki nimajo obveze da te prijavijo slovencem...je pa res da so samoplacniski..je pa res da otrok ne bo bolan in rabil pediatra ker se ne bo cepil. Link do uradne raziskave ki je ravno bila narejena in dokazuje noro nevarnost cepiv: http://info.cmsri.org/the-driven-researcher-blog/vaccinated-vs.-unvaccinated-guess-who-is-sicker

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.