https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

AVTOMOBILIZEM

Mitsubishi predstavil severnoameriško verzijo svojega avtomobila

10.11.2010  

Pri Mitsubishiju so včeraj razkrili severnoameriško različico modela i-MiEV, ki je v skladu s že tradicionalnim ameriškim izročilom ("bigger is better" & "better is bigger") večja v vseh pogledih.

 

Foto: Mitsubishi

Avtomobil (dolžina: 3680 mm, širina: 1585 mm, višina: 1615 mm), ki bo prvič predstavljen javnosti na letošnjem avtomobilskem salonu v Los Angelesu (od 19. do 28. novembra), je od svojih evropskih in japonskih sorodnikov precej daljši (+285 mm), nekoliko širši (+110 mm) in malenkost višji (+5 mm). Ker je ta i-MiEV nekoliko širši, je nova tudi širina (1420 mm (spredaj) in 1380 mm (zadaj)) obeh kolotekov.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.