https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Židan predstavlja Slovenijo v Makedoniji

11.11.2010 ob 11:21  

V glavnem mestu Makedonije Skopju so v torek odprli 60. sejem Agrofood. Na njem se predstavljajo tudi slovenska podjetja in inštitucije, na konferenci šestih držav pa nas predstavlja kmetijski minister Dejan Židan.

Sejem Agrofood 2010 bo potekal do te sobote in je od leta 2001 v lasti Skupine Era. Židan je skupaj z makedonskim kmetijskim ministrom in Gvidom Omladičem z lomljenjem pogače »dobrodošlice« na simboličen način uradno odprl sejem.

Slovenska podjetja in inštitucije, ki se predstavljajo na skupnem slovenskem razstavnem prostoru so: JAPTI, Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije, Inštitut Kon-Cert, Kmetijski inštitut Slovenije, Geodetski zavod Celje, MBI, Perutnina Ptuj, Sinerco/Koto in Era Good. Poleg omenjenih se bosta samostojno predstavila še Pivovarna Laško in Kras iz Sežane. 

V času sejma bodo poleg vseh ostalih dejavnosti potekali tudi posveti in predavanja. Na konferencah bo tako sodelovalo šest državniških delegacij na visoki ravni in sicer iz Bolgarije, Bosne in Hercegovine, Grčije, Slovenije, Srbije in Turčije. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. read
      11.11.2010 ob 12:10 read

      Najbaukše ka naše kmete oddajo naša polja in kupejo z denarjon makedonska in mamo tan polja doma pa pisarne. Zemle pa fajn spremenimo namembost in oddamo avstrijcon, nemcon... LOL Bauge naš kmet

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.