https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Filmska fantazija Hobit: Smaugova pušča 3D od četrtka v kinematografih Cineplexx

Murska Sobota, 05.12.2013 ob 15:02  

Spektakularni film Hobit: Smaugova pušča 3D, drugi del ene izmed najbolj pričakovanih domišljijskih trilogij, bo v Sloveniji premierno prikazan v kinematografih Cineplexx po Sloveniji v četrtek, 12. decembra.

 

Drugi del filmske priredbe knjižne uspešnice Hobita J.R.R. Tolkiena, Smaugova pušča, v režiji briljantnega Petra Jacksona vas bo tudi tokrat popolnoma osupnil s čarobnimi prikazi pokrajine, slikovitimi liki in napeto zgodbo. Film spremlja pustolovščino glavnega junaka Bilba Bisagina na potovanju v družbi čarodeja Gandalfa in trinajstih škratov pod vodstvom Torina Hrastoščita v epski misiji ponovnega osvajanja Samotne gore in povrnitve izgubljenega kraljestva Erebora. Na poti naletijo na velikanske pajke, zajamejo jih gozdni vilinci, na koncu se morajo spopasti z največjo nevarnostjo od vseh, ki bo na preizkušnjo postavila njihov pogum, prijateljstva in potovanje samo.

Hobit: Smaugova pušča bo predvajan v 2D in 3D tehnologiji v vseh kinematografih Cineplexx po Sloveniji (Kranj, Celje, Maribor, Koper, Novo mesto in Murska Sobota).

Za popolno doživetje si film lahko ogledate v osupljivi HFR in 4K tehnologiji v izbranih kinematografih Cineplexx v Kranju, Celju in Mariboru. Predvajanje v revolucionarni HFR (high frame rate) tehnologiji s prikazom 48 sličic v sekundi ter ločljivostjo 4K bo doživetju ob gledanju prineslo novo dimenzijo dojemanja filmske zgodbe, ustvarilo iluzijo globine in vas posrkalo v dogajanje na filmskem platnu. V današnjem času osupljivega digitalnega razvoja bo Cineplexx prvi kinematograf v Sloveniji, kjer bodo gledalci lahko izkusili novo dimenzijo kina in edinstveno izkušnjo ogleda filma v HFR in 4K.

Doživite najboljšo filmsko izkušnjo v družbi uspešnic v kinematografih Cineplexx. Z vrhunskim zvokom in ostro sliko je filmsko doživetje res popolno! 

Obiščite tudi spletno stran cineplexx.si in spremljajte objave na Facebook strani Cineplexx Slovenija.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.