https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Bumerangovce Sreče obiskal Miklavž

Stanjevci, 09.12.2013 ob 10:30  

Društvo za aktivno preživljanje prostega časa in razvoj Bumerang Sreče je z »miklavževanjem« zaključilo svoje delo v tem letu in seveda želelo razveseliti otroke.


Društvo Bumerang Sreče je v letu 2013 organiziralo zimski in poletni enotedenski tabor za otroke, sodelovali so pri taboru v Turnišču, priredili kostanjev piknik s cirkuško predstavo in se udeležili veliko (dobrodelnih) prireditev.

Za konec leta pa so "njihove" otroke povabili na ustvarjalni večer z obiskom Miklavža, na katerem so izdelovali praznične voščilnice, si ogledali gledališko predstavi Pravljičar (Društvo Radovednež) in se prepustili glasbi izpod prstov mladih kitaristov z Osnovne šole Petrovci.

Ker so bili otroci skozi celotno leto pridni jih je obiskal tudi Miklavž z angelčki. Otroci so mu zapeli himno poletnega tabora, Vsak po svoje, Miklavž pa jim je nato razdelil darilca. »Obdarili smo 36 otrok, ki so v svojih paketkih dobili suho sadje, mandarine, barvice in zvezke, nogavičke ter majhno igračko. Tudi tokrat so nam pri darilih na pomoč priskočili donatorji, ki so prispevali večji del daril,« razloži predsednica društva Katja Šlihthuber.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.